發新話題

想同盲神挑lf2

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 00:09 發表

p3係gum ga la, 我好hard working, 成日school 123, 不過p3係p3, 係你de eye中bad左d 者
P3就大晒的la
無錯P3可能識的野無咁多,但起碼知道什麼是尊重~!
唔自重無人會幫你......
仲有我唔明乜野叫school 123同埋係你de eye中bad左d 者是乜野!!

引用:
原帖由 一等兵 於 13-11-2009 00:31 發表
果然係
講真如果呢度係各大討論區
佢九個IP都唔夠死
我地咁樣講都係覺得你有問題的存在!!

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 00:41 發表

當係我唔尊重其他人在先, 但

一個識尊重人的大人點會同一個P3唔識尊重人的人計較? 以tooth return tooth?

in example, 你De係高級小小, 因為係我發起先.

但你de就可以tooth return tooth?

人de 打 ...
在一切評論之前,你的語文水平極度惡劣,如果你唔識用字的話,我地接受同義詞
但絕對唔接受50%中文50%英文
因為我只係解讀你的回覆,我要用一分鐘
再者你既然話我地要讓你
我地讓你咁邊個讓我地先,社會係現實的,錯就要認,打就要企定
我相信你聽過,未聽過我而家講你聽
以牙還牙下話
我地只係討論事情,根本希望你改善,反思
仲有你所用的例子同事實係兩回事,你講的野根本唔關我地的言詞事!!

在道德曾面上你De also十分低級
低級??你講乜呀
如果我地係低級的話一早用晒s___,f___,你x的.........
我地仲使乜_得咁辛苦!

引用:
原帖由 蕉皮 於 13-11-2009 00:55 發表

我榴槤你個西瓜呀
我蜜瓜你個提子咁話

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 00:57 發表

1.  五十步笑百步 絕對 狗嗡既之士

2. 你唔好將我講到殺人放火? 我個de唔尊重居然可比`友打你一拳然後問候你全家`? 可笑

3. revenge 性還火 = 低水平lo
1.如果我地50步笑百步的話,因為果50步都係你行出來比我地笑
何謂狗嗡既之士,解釋下我唔明??
2.你的比喻一樣係

人de 打/kill你family, 你就可以以暴逆暴?

人de steal your things, 你就可以steal 人 de thing?

人de fuck your mom, 你就可以fuck back 人 de Mom?
我覺得佢個比喻完全無問題
如果你的比喻如此的話!
你都將我地比喻為姦淫擄掠
有乜問題
3.何謂報復性攻擊,錯在你方,仲要寸的話,真係無得教!!

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 01:01 發表

我改善gun打word

性質一樣

revenge = 低水平不道德
你講乜野呀!!
同義詞同性質一樣都唔同
中文同英文係兩個唔同的東西

引用:
原帖由 一等兵 於 13-11-2009 01:09 發表
閣下你可否摺埋彈開......再碌遠d啦................x_燈
完全認同
原本仲諗住今日中化講的野用D希望佢明
不過我未免將佢太過高估了
唔講la 各位我zzzzz88

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 01:16 發表

盲西一個...
臨睡前都要問一問你:你對眼係唔係已經無用!!

發新話題