發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

woo.....果份波箱補品真係夠堅 !!!
我怕虛不受補 ja !!!!
27P小隊
wargame3寶 : 了槍,鬼火,不死人

引用:
原帖由 loki 於 17-6-2009 08:08 發表
樓主愈講愈覺佢無知.@@
GP一早出左蝕刻

不過都好.而家有LOUIS神刺激下香港經濟^^!
多謝LOUIS 神
LOKI, 你又咪鬼咁直接啦......
雖然大家都睇得出....
27P小隊

算把啦.....人家係富豪第2代,大家唔恨得咁多ga la !!!
插都冇用,大家不如食住花生等睇戲,等樓主第2枝傑作好過啦
27P小隊

忽然奇想:
第2枝有機會咁配法....mc色尾,沙色body, od色 grip, tan色棍仔,銀色匣,
咁應該做到真正獨一冇異
27P小隊

引用:
原帖由 ohnavi 於 18-6-2009 14:54 發表

謝提點,呢樣要試下先得。
motor同gear box分開,呢句吾係好明。

我講清楚D個情況先,支槍如果用番原裝摩打,
都係會射得出彈的,只係D聲好似死下死下甘,
D彈亦好無力,就算用D大V數既電都一樣。 ...
嘩....咁你件事好奇怪....
如果兩隻摩打又冇事,波箱又正常既話...
可能性就係你原裝摩個位入grip後同隻45度唔配, 個位唔啱,夾死咗隻45度....

同埋你話用原裝摩好似冇咩力, 你可唔可以試吓咩力? 跟手再換za摩再試,睇吓力道係唔係一樣
而你另一枝就用同樣地試每個摩打試打出嚟咩力....
因為你話好似冇力,咁只好係咁試

27P小隊

引用:
原帖由 ohnavi 於 18-6-2009 15:16 發表

上次支GP第二場就掃摩打齒,
呢次VFC又有甘既問題,
兩支都係全原裝又無打鋰電,
彈又用靚彈。
讓我明白幾貴幾名牌都係假,
自己識整先最重要...
咁呀, 你不將兩隻摩打掉轉用算啦
唔好攪咁多嘢
27P小隊

....我開始有d頂唔緊......究竟真膠定假膠呀....
27P小隊

引用:
原帖由 lahc 於 19-6-2009 11:31 發表

擺明玩佢啦
呢個我當然知啦....我係講指佢呀
27P小隊

發新話題