發新話題

尋日1/8 東涌釣夜水 (分享)

我養緊一稚福壽魚
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-8-2009 13:17 發表

我公司門口條河都有好多, 不過食完真係分分鐘福壽全歸都似
黃大仙??

我個d係咁樣,仲係魚苗一堆,
遲d有番咁上下大,比d你地

------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 denniscty 於 3-8-2009 14:15 發表

嘩,好過癮喎
捉返黎既?淡水魚?
點養法?
我買架
福壽魚係淡水魚來
好似平時養熱帶魚咁
用d魚糧餵佢,
呢d魚好容易養得大
所以我先至玩下

引用:
原帖由 denniscty 於 3-8-2009 15:20 發表

睇你個佈局好靚呀
我office鬼多人養魚
搞到我都想玩下~~haha
我個佈局簡直係恐怖 ,睇下

其實用呢d玻璃缸,養2條魚就最岩

一時貪玩,竟然想玩埋水草個d時,遲d可能換個大少少既缸x!!

引用:
原帖由 萬寶路 於 3-8-2009 16:36 發表
氣泵都冇個,d魚浮晒頭,加個氣泵啦
我都知 ,遲多一兩日先買到x!!

發新話題