24 12
發新話題

我的閃咭年代 (小心被出賣年齡=w=...)

我的閃咭年代 (小心被出賣年齡=w=...)

見到某師兄既post 想起N年前既閃咭年代
由一蚊變兩蚊 兩蚊變五蚊扭蛋 五蚊變五蚊X2再變十蚊再變十蚊X2
真係....老喇

影左幾張自己既"收藏"
算不上什麼
不過可以看出 我既男仔頭性格確係從小養成....=w=

EVA

入樽

SF/DB/幽遊白書

gundam/寶妮=w=/超人/亂馬/星矢/IQ博士/魔神英雄傳(!)

拿拿拿...都有女性化一面架
都仲有少量sailormoon既..=w=

嘿 有抽閃咭經驗既師兄們 一齊分享下啦 咪扮後生喎~ =v=+
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 2# 的帖子

我想要龍神丸喎!!!!!
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 4# 的帖子

飛雲
河馬
美子
雀仔

虎王...
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 6# 的帖子

呢堆野當然係阿媽唔知既情況下.....
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 8# 的帖子

@0@.....原..原來係咁...
都好 都型...
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 7# 的帖子

阿...
婆婆好錫孫仔哩~^^

以前好多咩閃中閃暗閃 唔知閃咩鬼野個d....
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 13# 的帖子

我又想知下有咩分別囉...
仲有真閃假閃之類的...

仲有呀 仲有唔知點夾響部機多張出來個d技術..

唔知呢度有冇高人指點下呢
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 12# 的帖子

一蚊兩蚊 好彩個陣我都仲有=P
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 15# 的帖子

影張相來一齊睇下丫
人怕出名 芝怕肥/_\

但係呢 後來又有d膠咭呀 布咭呀咁架喎
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 42# 的帖子

你都真係ok瘋狂喎
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 車厘子 於 28-8-2008 02:41 發表
唔洗咁煩架
果時d 卡機好cheap 架jar
用暴力扭法就扭到
唔洗拉 又唔洗入錢
最緊要識睇邊張係閃

重有5蚊果d扭蛋機
用個兩蚊銼平一隻角
就o岩o岩好死得死個入錢位
咁就扭得晒d蛋
而且可以拎反走個兩蚊再用 ...
勁人阿!!!!!!!!!!!!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 甜甜 於 28-8-2008 14:44 發表
我都好想同大家分享,
但係在某年成本咭簿唔見左....
甜甜姐有冇貼紙簿呀?
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 Boniface 於 31-8-2008 08:11 發表
我個陣都買儲左D足球卡,而家仲係度
不過最正既係d賽車女郎卡
足球咭呀相呀果d我都有幾張架!
不過唔係抽的 係買的=v=
都係我的最愛舒米高同brian laudrup=w= (嚴重出賣年齡 鳴哇~~~~~~~)
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 pik825 於 28-8-2008 23:16 發表

果D幾後期下LU
係囉係囉
不過因為防水 所以成日囉入去廁所玩貼牆... 有夠無聊哩...=_="
人怕出名 芝怕肥/_\

24 12
發新話題