50 1234
發新話題

FLASH 自製戰士 - 至o岩辦公室打陣

嘿嘿 幾過癮播又>V<

http://siumui.mybrute.com
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 28# 的帖子

我打哂啦嘛今日~~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 louisli 於 20-4-2009 13:28 發表
呢d game出facebook版就正啦
而家facebook的game真係夠晒悶
quizzzzzzzzzzzzzzz
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 31# 的帖子

狗仔係lv2送的
人怕出名 芝怕肥/_\

現正招生....

http://siumui.mybrute.com
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 louisli 於 21-4-2009 12:22 發表
都係無exp加
唔係喎!!
我冇開分身A/C 都冇得加喎!!
人怕出名 芝怕肥/_\

我仍然冇辦法加EXP =(((( WHYWHY~~~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 bonzonie 於 22-4-2009 15:11 發表

invite people join and that people used all 3 fights will add u exp.
係咪自己挑戰人地先有EXP加
俾人打就唔會有?
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 louisli 於 22-4-2009 15:40 發表

似啦似啦
同埋師徒對打好似都無exp
!!!!
原來係咁!!
唔怪得我同徒弟仔練功冇EXP加啦><
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 HunterX 於 22-4-2009 19:50 發表
芝姐, 你把劍有無咁大把呀......
YEAHHHH
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 ZaMaR 於 23-4-2009 11:48 發表

lv4打lv1得1點exp?
係咪因為打輸左?
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 ZaMaR 於 23-4-2009 12:50 發表

win喎
嗯...咁就唔知了...

不過岩岩俾adrian隻大雞脾打死左 鳴~~

所以之後去左搵阿公打
人怕出名 芝怕肥/_\

好野~~好野~~升呢~~~
>V<
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 高!高!高! 於 24-4-2009 01:41 發表
http://unicorn-gogo.mybrute.com/fight/78100972
賤格.......賤格.......賤格.......賤格.......
混亂!?!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 louisli 於 24-4-2009 16:09 發表

爭少少
嗚哇!!爭d咋!!!
人怕出名 芝怕肥/_\

50 1234
發新話題