發新話題

有無人有玩FACEBOOK既restaurant city?

引用:
原帖由 louisli 於 27-4-2009 12:41 發表
我間小店搵左芝姐做廚師
咁大獲?!
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

我玩唔到阿 load極都load唔到既?

佢話 currently unable to establish a connection to playfish 喎~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 飛哥仔 於 28-4-2009 21:32 發表

LEE個game既衰處係....近每日都有一次login唔到既時段....

不過喜歡玩模擬game既人必玩 (而家lv12~)
我....
今日響不同時間login...共20次...
兩個唔同既ip 兩部唔同既電腦...
都load唔到

我諗我同佢都係無緣的了......
人怕出名 芝怕肥/_\

玩到喇玩到喇 哈哈>v<
不過...錢好似冇咩用?
人怕出名 芝怕肥/_\

我而家先lv6...
咁..我都係慢慢儲下錢先好了...
人怕出名 芝怕肥/_\

我而家日日響度執垃圾....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 亞mac 於 14-5-2009 19:43 發表

我今日開始玩了,lv 4
ck真系好多野執
我日日執幾轉...
XD
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 Pan 於 14-5-2009 20:48 發表

點邊 d 樹..........
周街D樹都可以~
^^
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 Pan 於 15-5-2009 17:19 發表

但係我點果 D 樹會入左個 fd  間野
樹樹係指 入左餐廳之後見到果d
即係 圖中右上角果棵~~~

仲有好多棵響餐廳周圍的~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 亞mac 於 16-5-2009 00:09 發表
你地玩完會唔會關門ka???
我會架~
俾d員工訓下教嘛~~
做死人咩>m<
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 Boniface 於 15-5-2009 14:59 發表
我其實覺得真係快少少,係少少
我....冇留意...

我用緊係最平的爐
近日貪得意買多左個grill~
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題