發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:18 發表

原裝返黎已經開左少少,,
你要知有冇小便彈,你打一兩槍將枝槍向下你就知有冇早洩!
原裝就冇呢個問題
弊左我加陣換左ra果粒hop up...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:21 發表

噤就緊加冇問題啦
搵到支六角匙扭番少少出黎就係既
問題我呢幾日係屋企附近堆五金店問過都搵唔到咁幼呢...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:43 發表

依個問題同DELTA RING果個O RING一樣!
你愈拎緊佢,佢愈快爛!
不過依個唔可以用介子代替!你去配返包啦!
一出事就換!
老實講我冇掂過果四粒野...
NVM,反正放工點都經過三斤,拎去比佢整順手配番條飛機彈弓
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 sam524 於 4-7-2011 15:48 發表

飛機彈弓我之前買過20蚊條...
THX師兄~
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:54 發表

依D細 O RING去新填地配啦,,,好過3軍多多聲,,
我成隻匣既O RING都配哂,,發現隻匣成日冇氣都唔會漏氣...
遲下買齊D夾先搞啦,加陣成屋得兩隻咁夾大把
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 16:01 發表

買多D啦
暫時打室內兩隻都好夠用
涼d天打室外先考慮
縮縮北行鳥 =口=

係啵,想問下買左npas(ob)既師兄們,
其實我係咪裝錯左粒npas...?

是咁的
我果日夾埋隻飛機之後隊支調節棒入去扭
發覺係扭到佢成粒npas轉動...要係第二度隊d野入面夾實佢先tune到...
縮縮北行鳥 =口=

終於整番起支野

發現一個怪怪既問題,就係飛機頭經常會食左落HOP UP座果度(咪有D一格格咁既野既...
搞到回膛果時個BC向後爆,但支飛機卡住係度...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 21:46 發表

有冇相?
可能係飛機置左位!
其實一直都有呢個問題, 位就應該岩既, 因為唔係次次都咁...只係問題嚴重左D姐加陣
我加陣懷疑係撞得太勁, 隻飛機果D膠變左型扁大左, 卡住左個HOP UP座D一格格...
縮縮北行鳥 =口=

尋晚出現左樣好低能既野...
拆槍, 拉支BOLT出黎, 之後卡住左...一睇, 成支飛機食左入個HOP UP座...
食得實到係要出少少力先分得開佢地...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 silvano126 於 5-7-2011 10:26 發表
唉...我買個kit定係買果第二隻牌子好呢...?
其實感覺上好似買wa好少少既
不過都係睇運氣,見有師兄買到井井咁貴都係左爛右爛...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 silvano126 於 5-7-2011 12:57 發表

我買左KSC MP7 之後真係唔想再玩番支WE..
家陣賣剩2隻舊匣 , 又未換kit...
枉我砌左禁多野落支M4到...
KSC支MP7真係好鬼死正...又準又少問題
不過早排賣左了...主要係唔岩手形,拎住感覺唔多好
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 silvano126 於 5-7-2011 13:34 發表

家陣D朋友仔同學仔有$就跟我錦用MP7
唔玩GBB/冇$..etc 就叫我唔好用 , 太勁唔洗玩...
我打outdoor打semi好彩既1槍1件 , 有個渣M16師兄望望佢條管 , 同支MP7比 , 真係頭都dup...
家陣我長玩支MP7啦 , 改左個NPAS ...
支野真係傻傻地...果時我打INDOOR有條友個頭盔露左幾CM出黎...
之後可以做到十米外一槍打中囉...

加陣賣左真係覺得有少系可惜...
縮縮北行鳥 =口=

支野我有d想放棄了, 單發都叫冇咩問題...
連射係睇住成支飛機卡實左個hopup唔郁, 之後個bolt carrier自己震震下...

拆黎睇,支飛機頭冇咩損壞...
反而係個hop up座, d金屬甩晒色, 雖然睇落唔覺有明顯變形...

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 0050100 於 5-7-2011 21:18 發表

那你信不信你所用的hop up膠配合不宜呢?
都有可能...
換番原裝果隻啦唯有...
==============

似乎係了, 拆晒所有野出黎之後大力督入去個hop座度
似乎真係個hop up膠太肥, 食死左個出氣咀

縮縮北行鳥 =口=

發新話題