發新話題

各位師兄 有誰有過興趣玩日本陸自的?

各位師兄 有誰有過興趣玩日本陸自的?

今日小的去yahoo 日本.......結果唔去由似可......去左就毒到趴地= =

引用:
原帖由 peter195 於 24-6-2007 15:04 發表
  日本自X隊......:x
樓主打 game 將成為公眾 traget.....
又唔系 Ⅰ日 日本兵(試試將佢看成日式漢字~)

我相信香港人唔系個個都系憤青的

(唔知幾時會有廠出64式呢呵~w~)

死貓............放毒咁狠..........我在雅拍找極都找唔到佢個種彩既盔布啊

(毒死、典下典下中....)

[quote]原帖由 mike-mike 於 24-6-2007 19:48 發表

>> (唔知幾時會有廠出64式呢呵~w~)
好早就出

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-6-2007 23:58 發表

U.....USP!?
應該佢打錯吧= =
公發好像是sig p220*瑞士授權日本本土制作版*
除非.......不見光既特種部隊?

引用:
原帖由 mike-mike 於 26-6-2007 01:00 發表
除咗以上師兄講過的, 以下的槍款都有玩具槍出過架:
1. 9MM自動手槍
要真的話只有出過, 跟足MARKING(有櫻花嘜, 並分有開陸, 海, 空三款MARKING)
2. 9MM機關拳槍
有KIT出過, 分別俾KS詩或馬老賤的M11用 ...
手槍小的見到有海自.陸自兩種marking既p220出過
但9mm機關既kit........好似絕曬種= =(個樣又唔多好- -)

引用:
原帖由 皇家御貓 於 26-6-2007 00:26 發表

TOP有無連64式唔乎合人體工學既缺點都做到足

始終都系89式靚好多

引用:
原帖由 mouselkm 於 27-6-2007 10:07 發表
玩甚麼 .....支野左縛右縛...槍身縛也許說得通...但職業軍人居然要縛匣.......
縳匣嗎...我記得有一套專出日本陸自1/6武器既盒蛋都有......說明紙寫著既原因......同上........
我記得佢重要在槍身隔離安裝一個彈匣回收袋.....

引用:
原帖由 WAIKO01 於 30-6-2007 01:14 發表

說起彈殼回收袋,我倒是記起有一期gunner採訪日本陸自的演習,在步槍射擊的一段,除了槍手外還有一個拿著魚網的同僚在網彈殼
看來可能真的和台灣一樣彈殼/子彈的遺失比命中率來的重要......
子彈可是人民的血汗錢來的,,,,,=

發新話題