發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

支delta個價真係好吸引...
但身邊冇frd肯陪小弟..

當個bolt有强化品時...就係小弟跌落深坑既時侯

引用:
原帖由 lololo 於 20-10-2008 00:02 發表
支delta個價真係好吸引...
但身邊冇frd肯陪小弟..

當個bolt有强化品時...就係小弟跌落深坑既時侯
快d買左黎享受下先ma....打到殘就差唔多出强化品

引用:
原帖由 ayaka 於 20-10-2008 00:12 發表

快d買左黎享受下先ma....打到殘就差唔多出强化品
點都忍到X`mas先..希望到時多D補品啦...

其實用134氣打...有冇1面力呢???

引用:
原帖由 kyuen 於 19-10-2008 21:07 發表

請教C兄,你的9.5"骨如何改做才可以fit到鎗身?同時可以直接裝上eotech嗎?我的GP身同條骨有空位同個金身裝唔到Eotech,係歪哂
我係LOCK 住 Outer Barrel 既環 與 9.5"骨個塊零件之間加左個C-RING ( 可以令個塊零件fit到鎗身. )
另外9.5"骨內部攞走幾MM空間 ( 你條9.5"骨同金身之間有幾多MM空間就攞幾多MM ! 若是真品我諗自己都好難落到手 ! )
鏡方面我同你既諗法一樣.或者用薄介子放入去整高較低果邊 ...唔知得唔得 .

引用:
原帖由 jabberwock624 於 20-10-2008 00:49 發表

我係LOCK 住 Outer Barrel 既環 與 9.5"骨個塊零件之間加左個C-RING ( 可以令個塊零件fit到鎗身. )
另外9.5"骨內部攞走幾MM空間 ( 你條9.5"骨同金身之間有幾多MM空間就攞幾多MM ! 若是真品我 ...
係喎,Thank哂C兄, 我都要學你揾過件骨試吓先.問過其他C兄他們D鏡都係有小歪,要用薄膠片攝位,anyway唔該哂

引用:
原帖由 kyuen 於 20-10-2008 09:17 發表

係喎,Thank哂C兄, 我都要學你揾過件骨試吓先.問過其他C兄他們D鏡都係有小歪,要用薄膠片攝位,anyway唔該哂
賣遙控車既地方有0.1mm , 0.2mm , 0.3mm 既介子賣.試0下搵唔搵到你想要既0野!

引用:
原帖由 jabberwock624 於 20-10-2008 20:58 發表

賣遙控車既地方有0.1mm , 0.2mm , 0.3mm 既介子賣.試0下搵唔搵到你想要既0野!
OK! 收到,唔該哂C兄

求救!!
想問下師兄們係點樣拆個星星型CHAMBER出黎??
搞左好耐都拆唔到
THX!

引用:
原帖由 ayaka 於 20-10-2008 21:55 發表
求救!!
想問下師兄們係點樣拆個星星型CHAMBER出黎??
搞左好耐都拆唔到
THX!
有冇圖! 師兄.

入面個CHAMBER唔知點拆ar

引用:
原帖由 d.s 於 19-5-2008 20:30 發表
友人的~
請問師兄個沙Grip依加重有冇得賣? 若有既話在那裡有得賣?

引用:
原帖由 ayaka 於 20-10-2008 22:24 發表

入面個CHAMBER唔知點拆ar
我用技102既鑼絲批( 批頭 ) + 膠鎚 ( 硬身那種 , 鐵鎚不能 )輕輕力打佢出來
記得先拆除Delta Ring!

我都係咁做...但係未成功
可能我要出盡力要得la
唔該師兄先

引用:
原帖由 ayaka 於 20-10-2008 23:21 發表
我都係咁做...但係未成功
可能我要出盡力要得la
唔該師兄先
原裝膠身+CHAMBER(都幾實)! 打佢出0黎真係比d力(怕打凹佢) ! 槍管向下一陣便出0左 !

引用:
原帖由 jabberwock624 於 21-10-2008 09:16 發表

原裝膠身+CHAMBER(都幾實)! 打佢出0黎真係比d力(怕打凹佢) ! 槍管向下一陣便出0左 !
搞掂左! 唔該師兄
要等月未先可以買新前節

附件

21-10-2008 22:28

發新話題