發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 lhlui 於 6-12-2008 18:46 發表

3件產品是同一公司的產品, 但不知為什麼包裝的風格就很大分別.
咦~?!又係喎....你唔講我都唔覺添..

引用:
原帖由 PMX 於 6-12-2008 21:54 發表
希望d.s 兄快d 放工 , 之後裝曬所有野 , 小弟等報告 !!!!!

prime 好金
我都極想快d裝,但呢兩日收夜......

引用:
原帖由 pureboy 於 7-12-2008 01:01 發表

請問$26xx係唔係cqb版呀?
買完是否可以自己換前節變回14.5"的m4一樣,
咁我係咪應該買delta cqb版,再自己改14.5"一體管,
我下星期買la!幫幫我la大家,thx 師兄~
絕對正確!!

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 7-12-2008 01:27 發表
DS兄:

見你訂咗RA個鋸, 裝咗效果會唔會好D??
RA個鋸??
你意思應該係鎚~我未有時間裝,照理論應該好D.....掛....

引用:
原帖由 onibara 於 7-12-2008 01:05 發表
剛剛看到有師兄買了WE GBB M4..
看來小弟不用當WE的白老鼠了....
準備掉入WA GBB M4的無底深淵!!!

(但如果WE的反應比較好, 小弟會重新考慮....)
老老實實,WA M4砌砌埋埋真係好易過萬,
而WE M4就一定會平好多,當然內在結構有分別,
你真係要諗清楚.

引用:
原帖由 d.s 於 7-12-2008 01:57 發表

老老實實,WA M4砌砌埋埋真係好易過萬,
而WE M4就一定會平好多,當然內在結構有分別,
你真係要諗清楚.
小弟也不是太接受那個"模仿真彈"....

引用:
原帖由 onibara 於 7-12-2008 02:56 發表

小弟也不是太接受那個"模仿真彈"....
X2
玩GBB就係想要個仿真feel(blow得勁, 外型似)
個銅chamber個人覺得太似電槍blow bolt片feel la~

引用:
原帖由 ayaka 於 7-12-2008 12:13 發表

X2
玩GBB就係想要個仿真feel(blow得勁, 外型似)
個銅chamber個人覺得太似電槍blow bolt片feel la~
所以小弟才考慮買WA還是WE...

請問D.S. 兄,套RA Tech Hammer 用料是不是鋼&連唔連支撞針的?
Thanks ^^

引用:
原帖由 onibara 於 7-12-2008 15:23 發表

所以小弟才考慮買WA還是WE...
WE對我來講跟本不是選擇. WE又好, 井勝又好, 同真槍有分別都無話可說. But WE果種根本唔入流... 你想買支玩具槍, 定係玩具?

引用:
原帖由 hermanht 於 7-12-2008 19:36 發表

WE對我來講跟本不是選擇. WE又好, 井勝又好, 同真槍有分別都無話可說. But WE果種根本唔入流... 你想買支玩具槍, 定係玩具?
怎樣唔入流?
內部系統不相同嗎?

引用:
原帖由 onibara 於 8-12-2008 15:22 發表

怎樣唔入流?
內部系統不相同嗎?
直頭2個system=   =
wa真係有個bolt響度blow
we得塊bolt 片blow(雖然話塊bolt片厚度足夠做仿真槍外觀....

引用:
原帖由 zeta 於 8-12-2008 15:27 發表

直頭2個system=   =
wa真係有個bolt響度blow
we得塊bolt 片blow(雖然話塊bolt片厚度足夠做仿真槍外觀....
聽完師兄這樣說..
完全擊沉了小弟買WE的選擇..
看了WA這黑洞是注定的了...

洗咩諗咁多丫, 一於好似我咁, 兩支都買, VVE + 井性~

咁就打得看得ge都有齊喇
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-12-2008 17:23 發表
洗咩諗咁多丫, 一於好似我咁, 兩支都買, VVE + 井性~

咁就打得看得ge都有齊喇
[井★]太貴了說...
還有..如果兩枝都買了,
家內皇太后會........
殺氣騰騰.(?)

發新話題