發新話題

GHK Glock 17 Gen5 Mos

引用:
原帖由 kirk123 於 23-6-2024 05:00 發表

原來如此~仲以為GHK係香港廠。
不是,其實香港牌子都好,好多都係台灣或內地代工

暫時會原廠設計有問題肯寄件比買家搞,得東北會咁

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 23-6-2024 02:52 發表

唔怪得, 前幾日睇wg思仲諗緊, 點解槍都未賣街, 回鏜杆就咁快有補品
請問師兄是否這個?

附件

26-6-2024 04:21

引用:
原帖由 七點六二 於 26-6-2024 04:21 發表

請問師兄是否這個?
係呀, 就係呢個, 印象中上星期已經見到, 果時明明槍仲未未賣街
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 kirk123 於 23-6-2024 04:16 發表

唔明白為何鎗本身的問題要消費者發現~廠商很不負責任~比咗錢買了,仲要食多你一次。
有時諗諗下真係幾衰, 我又唔介意俾多一百幾十, 但又要焗我要多件垃圾parts
我生得聰明得罪你咩!!!

個trigger越來越怪,速射期間會突然變超硬,一定要完全扣到底放到盡先保證每次扣得響。而且撞針偷步更加嚴重,磨1mm應該都未必得。

頂,呢個系統出左幾多年丫?

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 26-6-2024 05:31 發表

係呀, 就係呢個, 印象中上星期已經見到, 果時明明槍仲未未賣街
Thank you!

好彩對Glock的外型,有D厭倦了.否則....

引用:
原帖由 RCOOH 於 26-6-2024 05:56 發表
個trigger越來越怪,速射期間會突然變超硬,一定要完全扣到底放到盡先保證每次扣得響。而且撞針偷步更加嚴重,磨1mm應該都未必得。

頂,呢個系統出左幾多年丫?
又會咁多問題發生,未攪掂質量就出貨………

佢個所謂「仿真」無Hammer設計,真係得啖笑。
引用:
原帖由 七點六二 於 27-6-2024 01:25 發表

又會咁多問題發生,未攪掂質量就出貨………
究竟世界上還有神嗎?

方丈廠的qc到底發生什麼事,之前有頭搖又尾擺.依家又斷嘢

以前G5時代已經表現一般。
匣啲水口多到要自己剪,我以為自己砌緊模型。
AK74陽萎更加係經典。
引用:
原帖由 國土戰略局探員 於 27-6-2024 02:01 發表
方丈廠的qc到底發生什麼事,之前有頭搖又尾擺.依家又斷嘢
究竟世界上還有神嗎?

非常VFC。
出新玩具,同時用Crusader、Titan名義出副廠件。
引用:
原帖由 ~~方~~ 於 26-6-2024 05:31 發表

究竟世界上還有神嗎?

回覆 26# 的帖子

哈哈,我把尾水74m hop up位公差大到...過調節wheel轉唔到

引用:
原帖由 48191 於 27-6-2024 01:47 發表
佢個所謂「仿真」無Hammer設計,真係得啖笑。
唔講、方仗好小氣………

食字

究竟世界上還有神嗎?

發新話題