發新話題

PTW美砂酮中心(大東亞貼圖分享共榮圈)

引用:
原帖由 jpg 於 25-5-2011 05:53 發表
終於改好哂...
12" 內外管...而家又輕又balance 返...
冇啦啦又執左隻EOLAD 返黎..
仲差個lmt 下身就搞掂..
美國呢排D野好平甘喎師兄

引用:
原帖由 ohnavi 於 25-5-2011 10:14 發表

美國呢排D野好平甘喎師兄
唔係啦...係個FD 啱啱收返呢平放比我..
見之前放哂d 553 同exps, 又咁啱有隻eolad 先買, 如果唔係咪搞...
eotech, 一隻就夠, aimpoint 就想要多幾隻..
希望遲d有人放m4s.

引用:
原帖由 jpg 於 25-5-2011 05:53 發表
終於改好哂...
12" 內外管...而家又輕又balance 返...
冇啦啦又執左隻EOLAD 返黎..
仲差個lmt 下身就搞掂..
MRP用12"外管!? 自己車的嗎?

引用:
原帖由 ayaka 於 25-5-2011 11:28 發表

MRP用12"外管!? 自己車的嗎?
係CUSTOM, 不過唔係我車.
呢份野係P牌面世前已經有..
咁你諗下係咩野外管啦..
呢份MRP 係我呢邊班發燒友車出呢..
最衰佢地已經轉行,如果唔係大把野玩..
我都係好彩執到佢地D唔要D賣淨庶..

引用:
原帖由 jpg 於 25-5-2011 11:57 發表

係CUSTOM, 不過唔係我車.
呢份野係P牌面世前已經有..
咁你諗下係咩野外管啦..
呢份MRP 係我呢邊班發燒友車出呢..
最衰佢地已經轉行,如果唔係大把野玩..
我都係好彩執到佢地D唔要D賣淨庶..
我都想要D賣淨蔗

引用:
原帖由 ohnavi 於 25-5-2011 12:01 發表

我都想要D賣淨蔗
D 賣淨蔗好難搵..
之前搵到係VLTOR 賣淨蔗, 個OWNER 唔放..
其實我最想要條LMT MRP RIFLE LENGTH.
不過我知佢地冇整過.

引用:
原帖由 jpg 於 25-5-2011 12:07 發表

D 賣淨蔗好難搵..
之前搵到係VLTOR 賣淨蔗, 個OWNER 唔放..
其實我最想要條LMT MRP RIFLE LENGTH.
不過我知佢地冇整過.
你都叫做有得問下,我地咩都無

引用:
原帖由 ohnavi 於 25-5-2011 12:10 發表

你都叫做有得問下,我地咩都無
係囉...賣淨庶好過得個恨字x!!

引用:
原帖由 ayaka 於 25-5-2011 12:15 發表

係囉...賣淨庶好過得個恨字x!!
我地有度好,直情吾駛諗,慳番

Which stock looks better? Any idea? Thx!

引用:
原帖由 wing383 於 5-6-2011 21:51 發表
Which stock looks better? Any idea? Thx!
CTR
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

CTR +1

CTR + 2

終於入到喇

終於入到喇 AX CQB STOCK FDE

附件

10-6-2011 22:01

發新話題