發新話題

少年團朋友請進

引用:
原帖由 Rager 於 4-10-2008 18:39 發表
請問咁多位係咩SQN?
sqn 的

你地?

大家唔好講咩sqn, 免得日後有金手指, 明白嗎??
關於離開的cadet 都唔好問喇, 知就知, 唔知就搵人問, 唔好講咁多喇,
只要大家關心就ok喇 ~

秋天大家以為最好登高, 其實li個先係最索命既季節, 佢有齊咁多氣候既變化
常人以為乾爽好行山, 其實不然, 我行左山就黎十年, 有參與過教行山
而自己就永遠刻意提自己要特別小心(唔係行山咁簡單, 仲有好多野準備, plan 一plan係最好 ) 夏天反而唔怕, 因為個個都知會唔夠水果啲, 但大家會反而對秋季掉以輕心/生

引用:
原帖由 Shan10 於 28-10-2008 00:20 發表
大家唔好講咩sqn, 免得日後有金手指, 明白嗎??
關於離開的cadet 都唔好問喇, 知就知, 唔知就搵人問, 唔好講咁多喇,
只要大家關心就ok喇 ~

秋天大家以為最好登高, 其實li個先係最索命既季節, 佢有齊咁多氣候既變 ...
無錯...

有消息, 部份今年購買了新供應商制服的家長指, 制服用料過厚, 不透氣,
又易脫色, 但上大人又不肯更換有問題的制服商, 懷疑有利益輸送
所以, 少年隊, 不論不類, 大人們仍然死性不改

新供應商現只代AC售!仍是舊供應商(木X)的貨品。

我見市面上有件用95布, 90cutting(膊頭RANK)的商品, 應該幾0岩你地用

皇家空軍

Yes, where?

好多有賣國產裝置的店舖都有

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 2-11-2008 23:56 發表
好多有賣國產裝置的店舖都有
脫色~

引用:
原帖由 topsoldierC11 於 1-11-2008 00:42 發表
新供應商現只代AC售!仍是舊供應商(木X)的貨品。
好耐以前的了, 好久已經不可買木X的貨, 但好多人都著緊, 我都係,
因為人地係用心, 人地果啲係別有用心, 唉, 據小弟路邊社消息, 遲下有變, 冇錯, 係又變

引用:
原帖由 Shan10 於 31-10-2008 23:27 發表
有消息, 部份今年購買了新供應商制服的家長指, 制服用料過厚, 不透氣,
又易脫色, 但上大人又不肯更換有問題的制服商, 懷疑有利益輸送
所以, 少年隊, 不論不類, 大人們仍然死性不改
本人亦為其中一個買新U既人
件野真係幾侷下
不過唔透汗先係 之處
講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

新U.......

發新話題