發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-7-2009 14:24 發表

打風wor,佢開唔開都唔知,重會有客咩

如果cafe的,可能未必要錢的,當係d 客開p 暘下相je
因為如影cafe,可能會用到燈架,柔光傘等,會大陣仗D...同時會呢到影下,o個到影下.......到時有其他客人可能冇咁方便
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

如果................................................酒店房.................................

如果比戰場如VV28 / 單戈谷1那些,大家有冇興趣呢?
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

引用:
原帖由 亞龍 於 11-7-2009 14:30 發表

因為如影cafe,可能會用到燈架,柔光傘等,會大陣仗D...同時會呢到影下,o個到影下.......到時有其他客人可能冇咁方便
我地而家有無人呢d 野??

位的野,我地可以就的

不過,先睇左積夫兄個朋友o個邊點先
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 積夫 於 11-7-2009 14:34 發表
可以都係以game 場為優先,無槍的不成題,影的意義都唔大
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 queen 於 11-7-2009 14:33 發表
如果................................................酒店房.................................
諗唔過

如影室內,又有時間試衫及換衫的話,我可帶呢3件衫出黎
以有齊頸飾、手臂環、髮圈等但袜子及高跟鞋要女女自己帶

引用:
原帖由 積夫 於 11-7-2009 14:34 發表
no...la........

我就搵緊......工廠大廈/停車場

引用:
原帖由 亞龍 於 11-7-2009 14:37 發表
如影室內,又有時間試衫及換衫的話,我可帶呢3件衫出黎
以有齊頸飾、手臂環、髮圈等但袜子及高跟鞋要女女自己帶

...
good..good......good...................................................

引用:
原帖由 queen 於 11-7-2009 14:38 發表
我就搵緊......工廠大廈/停車場
停車場都唔好諗,基本上室內o個d 實有人趕

引用:
原帖由 queen 於 11-7-2009 14:39 發表

good..good......good...................................................
D衫原本係小弟遲D自己Book Model時用架...想影..............咁你地快快手揾間cafe la.............

引用:
原帖由 queen 於 11-7-2009 14:39 發表

如要女女試呢D做形,咁你要記得比D相佢地睇左先......咁佢地先可以就番個做形黎化妝

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-7-2009 14:34 發表

我地而家有無人呢d 野??

位的野,我地可以就的

不過,先睇左積夫兄個朋友o個邊點先
我有齊燈架,傘,反板...等 ,呢D野
不過如要飛燈,只可用Canon......因為我係用Canon紅外線飛燈的

諗左去邊影先喇,依傢室外唔洗諗架喇,室內有邊到選擇?

發新話題