發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

重要消息!

問o左單戈谷1喇!唔洗錢可以入去!2:00 - 4:30可能要攝一攝位同其他客人「協調」,4:30之後我地可以用晒個場!

有冇人反對?
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

引用:
原帖由 積夫 於 11-7-2009 15:18 發表
重要消息!

問o左單戈谷1喇!唔洗錢可以入去!2:00 - 4:30可能要攝一攝位同其他客人「協調」,4:30之後我地可以用晒個場!

有冇人反對?
有.....
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

好野..揾到地方影la....咁兄弟們,我地明日見la
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

Queen爺可否update一次活動資料?

Urgent 消息.
Hi 各位,我係亞龍朋友,本來book AV room o既時間我回來時已比人book左,即係1:00-5:00PM 這個時間內.
如果book房只可以 book b4 1:00 or after 5:00.
時間方面大家能唔能夠改到呢?
如分兩節時間 11:00-1:00 then 5:00-7:00?
唔好意思,咁遲先出到 post 通知大家,請比D意見.

Thank You

唔係在game 場影,又無槍,我明日唔會o黎
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

屋苑內重有其他地方可以影得到相,一些冇人行的地方,distrub唔到其他住客應該係冇問題.
所以我地可以影完室內出去影下,食個lunch再影室內second round.

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-7-2009 23:19 發表
唔係在game 場影,又無槍,我明日唔會o黎
槍會有, 因為個人來講...好like lolita或少女+槍.....
好喜歡呢種咁大嘅反差同違和感...

引用:
原帖由 queen 於 11-7-2009 23:35 發表

槍會有, 因為個人來講...好like lolita或少女+槍.....
好喜歡呢種咁大嘅反差同違和感...
無左game 場的氣氛,club house 無戲劇的感覺,影完出o黎d 野不倫不類,

為影女的,我影press算
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

唉......我覺得個氣氛會好怪....

回覆 157# 的帖子

個Lunch要好好好長呢...

引用:
原帖由 積夫 於 12-7-2009 00:13 發表

唉......我覺得個氣氛會好怪....
積夫兄,你影之前要set 番個pisture style做其他先

um...我已經delete左你上次set那個spec了....

引用:
原帖由 積夫 於 12-7-2009 00:14 發表
個Lunch要好好好長呢...
lunch完左再加個tea

但係o係cafe影gun girl.....

發新話題