發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

引用:
原帖由 louisli 於 6-7-2009 12:07 發表

借個證比我幫你影水著寶寶啦
sorry,佢地認得我,比你都無用
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

無問題, 暫時5個影師

諗吓D look 啦好!!!!!!
諗完仲要準備D衫!!!

引用:
原帖由 queen 於 6-7-2009 21:43 發表
無問題, 暫時5個影師

諗吓D look 啦好!!!!!!
諗完仲要準備D衫!!!
你地話事la...反正我唔鐘意槍加女女一齊影.....你只要有件比平時小布小小的時裝及一個可愛一點的做形比我影,便以ok了
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-7-2009 00:51 發表

唔好計我住,我唔知會唔會臨時去影水著寶寶
你唔覺得..成日只影那些沒有創作成份的水著寶寶記者相(姐係人做o物你就影o物,完全冇機會加入自己的想法,去創作自己的相片),
自己很難去進步嗎???可能你最後會成為一個好攝記,但會很難成為一個攝影高手,..........

引用:
原帖由 亞龍 於 6-7-2009 22:09 發表

你唔覺得..成日只影那些沒有創作成份的水著寶寶記者相(姐係人做o物你就影o物,完全冇機會加入自己的想法,去創作自己的相片),
自己很難去進步嗎???可能你最後會成為一個好攝記,但會很難成為一個攝影高手,..........
可能因為工事要去影姐

引用:
原帖由 ATM 於 6-7-2009 22:42 發表

可能因為工事要去影姐
佢個死佬.....因為人地着得小布就真

引用:
原帖由 亞龍 於 6-7-2009 22:09 發表

做野要交稿交相,記者工作基本上一至日,唔係寫字樓工勞工假都有得休

我有幾多料,唔一定要下下show 出o黎的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-7-2009 22:52 發表

做野要交稿交相,記者工作基本上一至日,唔係寫字樓工勞工假都有得休

我有幾多料,唔一定要下下show 出o黎的
咁講聲sorry先,當我講錯野

引用:
原帖由 亞龍 於 6-7-2009 21:53 發表

你地話事la...反正我唔鐘意槍加女女一齊影.....你只要有件比平時小布小小的時裝及一個可愛一點的做形比我影,便以ok了
小布小小的時裝........................即係點....有無sample??

引用:
原帖由 queen 於 6-7-2009 23:28 發表

小布小小的時裝........................即係點....有無sample??
你行下旺中,睇下賣衫D女女著咩就明架La.........

引用:
原帖由 亞龍 於 6-7-2009 23:10 發表

咁講聲sorry先,當我講錯野
只係呻下je

其實記者的工作,好多時都分唔到幾時係工作,幾時係自己
星期六,日,無事無幹都要攞機出去旺角,落鋪吹下水,影下野拉,下關係,
ps3 or xbox d promo,鑊鑊唔hit o個d 女佢都唔搵,為左又相交稿,又要避免同d 娛記搶位,次次都要早近1 hr 去standby,影o個下又要同娛記迫

好多野,o係forum出下水著寶寶d相講下笑下,其實好多時,如果唔係要同人拉關係的,ps3 o個d 都唔太想用咁多時間去搞佢d promo野,出的得o個格仔野

引用:
原帖由 亞龍 於 6-7-2009 23:32 發表

tube top?

引用:
原帖由 louisli 於 7-7-2009 00:01 發表

tube top?
o係街見,真係愈來愈多女,d 布少到呢.......

做女性服裝有得諗,買布的成本可能每年都會減少少

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-7-2009 00:04 發表

o係街見,真係愈來愈多女,d 布少到呢.......

做女性服裝有得諗,買布的成本可能每年都會減少少
三百幾蚊件衫一平方米布都無

引用:
原帖由 亞龍 於 6-7-2009 23:32 發表

MK look........................小背心+短褲仔
呢D唔難呀......

下如.......爛衫短褲 look........好唔好.....
有無人有水手服????

發新話題