發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

引用:
原帖由 queen 於 7-7-2009 00:18 發表

MK look........................小背心+短褲仔
呢D唔難呀......

下如.......爛衫短褲 look........好唔好.....
有無人有水手服????
問paul哥la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-7-2009 00:20 發表

問paul哥la
佢又影唔影呀???????????

引用:
原帖由 queen 於 7-7-2009 00:18 發表

MK look........................小背心+短褲仔
呢D唔難呀......

下如.......爛衫短褲 look........好唔好.....
有無人有水手服????
lolita就有...........但唔好問我點會有.............
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 7-7-2009 00:24 發表

lolita就有...........但唔好問我點會有.............
有得諗喎..................

其實呢...Queen爺,小弟對第2位Model真係有少少少少少少.......

呀,仲有,我500D入手了!但係未係好識用,到時可能成日煩住你地要你地教我基本操作....
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

不如問o左Model 1的底線去到邊先?Bikini bra top + 熱褲係咪都OK?

引用:
原帖由 積夫 於 7-7-2009 00:53 發表
不如問o左Model 1的底線去到邊先?Bikini bra top + 熱褲係咪都OK?
我答你...............ok............

咁....就唔洗諗喇,去盡佢喇.....

比件黑色bra top + 迷彩熱褲,拎咩槍都冇所謂喇....

引用:
原帖由 積夫 於 7-7-2009 00:57 發表
咁....就唔洗諗喇,去盡佢喇.....

比件黑色bra top + 迷彩熱褲,拎咩槍都冇所謂喇....
黑色比堅尼好D.......聽落好D...................

拎咩槍都冇所謂喇........又係你話要Gun &  Girl 嘅............

引用:
原帖由 queen 於 7-7-2009 01:00 發表

黑色比堅尼好D.......聽落好D...................

拎咩槍都冇所謂喇........又係你話要Gun &  Girl 嘅............
我覺得開始會有多D人想加入了............

但係....Queen爺....Model 2 方面.....

地點也是一個問題,我天水圍人~摩星我真係未去過....

引用:
原帖由 積夫 於 7-7-2009 01:06 發表
但係....Queen爺....Model 2 方面.....

地點也是一個問題,我天水圍人~摩星我真係未去過....
咁你式唔式去西環??

引用:
原帖由 積夫 於 7-7-2009 00:45 發表
其實呢...Queen爺,小弟對第2位Model真係有少少少少少少.......

呀,仲有,我500D入手了!但係未係好識用,到時可能成日煩住你地要你地教我基本操作....
比張近照睇睇..................

附件

7-7-2009 01:13

回覆 72# 的帖子

我坐巴士去到上環港澳碼頭轉車囉....去到再聯絡你地

Queen爺,Model 2可以玩o的咩野造型丫?

由於我同大人講,我係去打wargame...所以我點都要揹槍出來的了...

小弟的架生唔多,一枝馬老耳P90, 一枝星星M4+203

Glock 17、18都有關

簡單o的,睇下我在吹水版post我隻貓貓爬我槍架的相,睇睇有冇野o岩洗?

引用:
原帖由 queen 於 7-7-2009 01:13 發表

比張近照睇睇..................
比張正面
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題