發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

引用:
原帖由 queen 於 7-7-2009 00:24 發表

佢又影唔影呀???????????
佢有情x服提供
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-7-2009 01:55 發表

佢有情x服提供
so...what kinf of "情x服" want
let me PM Mr. Paul..........

我有呢D,可能啱用,想我帶邊D?
PSG1
APS2
P90

Glock 27
SV Infitinty 6"
TANAKA Biohazard Zero Umbrella 8"
Bio m92f

Just depends the look what you want la....
Anyone have the BioHazard Luger P08??

And the gun is a easy thing..........the main problem is the clothes....................................

Model 2既然唔玩性感,不如就玩陰沉Sniper Look吧!

行街look + 灰色有帽風褸,問題係要搵望遠鏡、風速計返來做道具,邊個有?
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

引用:
原帖由 積夫 於 7-7-2009 11:54 發表
Model 2既然唔玩性感,不如就玩陰沉Sniper Look吧!

行街look + 灰色有帽風褸,問題係要搵望遠鏡、風速計返來做道具,邊個有?
你地有冇想過...天氣咁熱,又帶得野太多....你地未上到山以經會收哂皮呢
山上冇野賣架,想下點樣帶多兩支水好過la.......

我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 積夫 於 7-7-2009 11:54 發表

If you really want sniper look, can be 2 girl sniper team...

引用:
原帖由 亞龍 於 7-7-2009 12:06 發表

你地有冇想過...天氣咁熱,又帶得野太多....你地未上到山以經會收哂皮呢
山上冇野賣架,想下點樣帶多兩支水好過la.......
所以之前重諗suit,影唔夠5分鐘個model都跌曬watt
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-7-2009 12:29 發表

所以之前重諗suit,影唔夠5分鐘個model都跌曬watt
我都覺得,大家想得太完美了........摩星要由車路行到上山頂,以經夠你受............

PS:大家只係想道具,有冇人問過反板同柔板,重有燈架o個D野邊個帶

引用:
原帖由 亞龍 於 7-7-2009 12:40 發表

我都覺得,大家想得太完美了........摩星要由車路行到上山頂,以經夠你受............

PS:大家只係想道具,有冇人問過反板同柔板,重有燈架o個D野邊個帶
atm有

So...I think the Dress is thin and light style..........

Or can say....AS THIN/"LESS CLOTH" AS POSIBBLE!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-7-2009 12:44 發表

atm有
咁我都有...加上我帶也不是間題

喂喂,我真係唔識上摩星喎....

有冇人可以約埋我一齊上去?
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

引用:
原帖由 積夫 於 7-7-2009 13:31 發表

Don't Worry...........
The traffic problem will arrange later...........

And do u have a car?

引用:
原帖由 積夫 於 7-7-2009 13:31 發表

龍哥會車你......呱

發新話題