發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-7-2009 13:48 發表

龍哥會車你......呱
If no car, just call texi law...

引用:
原帖由 亞龍 於 7-7-2009 12:59 發表

咁我都有...加上我帶也不是間題
我有...
2x580ex (1x 做Master, 1x Slave)
1x反光板
2x燈架
2x燈遮

引用:
原帖由 ATM 於 7-7-2009 14:42 發表

我有...
2x580ex (1x 做Master, 1x Slave)
1x反光板
2x燈架
2x燈遮
請問反板有幾大???有冇柔板呢??太陽咁勁,有大張的柔板會好好用
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 7-7-2009 16:39 發表
請問反板有幾大???有冇柔板呢??太陽咁勁,有大張的柔板會好好用
mine is 5 in 1 反板 , about 1m Diameter

引用:
原帖由 ATM 於 7-7-2009 18:00 發表

mine is 5 in 1 反板 , about 1m Diameter
咁姐係中間的可當作柔光板用la........

引用:
原帖由 亞龍 於 7-7-2009 18:51 發表

咁姐係中間的可當作柔光板用la........
yes yes

咁.....唔知.......ATM師兄..........介唔介意.......帶去呢??

Full Gear 出動!

引用:
原帖由 ATM 於 8-7-2009 09:14 發表
Full Gear 出動!
Thx a lot!!! Big Brother!!!!!!

So do u have a car???

And the other old question.....what kind of dress again...

Model 1,
Look 1. Black Bikini top + short pants, Gun????
Look 2. ?????????

Model 2,
Look 1. Sniper look + PSG-1/SVD/L96/AW 338?
Look 2. Lolita??????? + ?????????

會唔會有d粗豪d的look?
搽污糟少少塊臉/手,噴水壺扮汗等等

引用:
原帖由 louisli 於 8-7-2009 11:22 發表
會唔會有d粗豪d的look?
搽污糟少少塊臉/手,噴水壺扮汗等等
I think...no need for 噴水壺 la....in this Sunday....100% have real 汗.....

我地係咪要帶大量食水上去?

Model係咪自己會補妝?

同埋,如果真係咁多野拎,會唔會叫o架雞記貨Van?
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

係.....預一人一支1L水起碼

會...

如果龍哥架車載得晒D嘢....咁唔洗叫雞記, 其他人坐的士上

引用:
原帖由 queen 於 8-7-2009 22:52 發表
係.....預一人一支1L水起碼

會...

如果龍哥架車載得晒D嘢....咁唔洗叫雞記, 其他人坐的士上
我架咪就係貨Van囉..........

發新話題