發新話題

O記MICRO 4/3 6月15日發表!?

夠la........一人小句.............................................

不過....講真,需然我有5D II 呢部FF,同時如果出1D4 時我都會買......但............
4/3我又好有興趣,我覺得FF同4/3係兩樣唔同野,一部係求畫質同淺影深,一部係求方便...........
要我日日帶部5D加幾支鏡出街,真係冇咩可能,但帶4/3一機一鏡我就好樂意la..........
不過.......我都係唔會買O記......我會買G1 or GH1 是但一部
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

is it better?

● カメラ修理材料・貼り替え革販売 [Aki-Asahi.com]
http://aki-asahi.com/

學神 born to sleep...

我已經諗緊買DP2了... 分期24個月,番到來唔岩二手放當租機....

.....rich boy..
DP2 2nd hand not too expensive......wor...

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 26-6-2009 14:53 發表
.....rich boy..
DP2 2nd hand not too expensive......wor...
... no $$,分廿四期供....點買二手呀rich man?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2009 14:55 發表

... no $$,分廿四期供....點買二手呀rich man?
下次出黎借黎玩下丫~~~

一期幾多?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 learngod86 於 26-6-2009 14:20 發表

● カメラ修理材料・貼り替え革販売 [Aki-Asahi.com]
靚好多!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 26-6-2009 15:24 發表

下次出黎借黎玩下丫~~~

一期幾多?
我都要去睇下先再算... 我都未用過credit card....
我諗預一個月三百內掛

引用:
原帖由 learngod86 於 26-6-2009 14:20 發表

如果有電子觀境器就好
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2009 14:52 發表
我已經諗緊買DP2了... 分期24個月,番到來唔岩二手放當租機....
dp2慢喎,二手價又唔高,諗清楚呀~

引用:
原帖由 路比 於 26-6-2009 17:24 發表

dp2慢喎,二手價又唔高,諗清楚呀~
Foven X3在呼喚我

5千4蚊...

引用:
原帖由 亞龍 於 20-6-2009 03:41 發表
夠la........一人小句.............................................

不過....講真,需然我有5D II 呢部FF,同時如果出1D4 時我都會買......但............
4/3我又好有興趣,我覺得FF同4/3係兩樣唔同野,一部係 ...
你真係器材皇呀

下次唔洗買, 要用時問你借一借

就咁 話啦

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-6-2009 02:06 發表

Foven X3在呼喚我

5千4蚊...
其實色盲都加入左4/3,點解唔出埋4/3機身呢?
相信會吸引到一班4/3用家轉用色盲

引用:
原帖由 路比 於 27-6-2009 15:35 發表

其實色盲都加入左4/3,點解唔出埋4/3機身呢?
相信會吸引到一班4/3用家轉用色盲
如果色盲出3層ccd既m4/3
係好大好大班人轉會去佢度

引用:
原帖由 101653 於 27-6-2009 15:41 發表

如果色盲出3層ccd既m4/3
係好大好大班人轉會去佢度
佢唔出機都可以出CCD ja 出比O記用

發新話題