26 12
發新話題

我的購物病又來了......

龍哥你有GA
唔好扮野啦
你洗乜儲嫁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-7-2009 23:36 發表

你指ZE,你都幾........
Z可以係好多野ga wor... 唔一定要for 135機....算啦玩L鏡啦哈哈哈

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-7-2009 23:44 發表

Z可以係好多野ga wor... 唔一定要for 135機....算啦玩L鏡啦哈哈哈
唔一定係135的,不如pxxxx oxx la,最平o個部都係廿個
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-7-2009 23:46 發表

唔一定係135的,不如pxxxx oxx la,最平o個部都係廿個
其實邊隻back好D呢? H記,樹葉定係第一步呢?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-7-2009 23:49 發表

其實邊隻back好D呢? H記,樹葉定係第一步呢?
你想買部
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

同樣焦距, 同樣光圈, 都有防震, 但N記個支零零舍舍平C記呢支成皮幾野...
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 6-7-2009 23:52 發表
同樣焦距, 同樣光圈, 都有防震, 但N記個支零零舍舍平C記呢支成皮幾野...
你見有幾多n記鏡頭廣告就知個分別o係邊la

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-7-2009 23:50 發表

你想買部
問下都好嘛... 你試過嘛...

引用:
原帖由 亞龍 於 6-7-2009 23:08 發表

只要睇中想買的東東,便有更多動力去揾錢.....香港經濟會因為我呢D怪人起飛的........
我地呢d 等月尾的真係無乜動力...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-7-2009 23:58 發表

問下都好嘛... 你試過嘛...
我玩過phase one一部,不過我有個讀過攝影的同事話,""係就入66幅的數背,645o個d 有橫直問題,66幅for商業攝影係好好多""

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-7-2009 00:01 發表

我玩過phase one一部,不過我有個讀過攝影的同事話,""係就入66幅的數背,645o個d 有橫直問題,66幅for商業攝影係好好多""
我都係影6x6既...

26 12
發新話題