發新話題

O記MICRO 4/3 6月15日發表!?

引用:
原帖由 高!高!高! 於 13-6-2009 01:55 發表

我怕佢d所謂黑,係會有d銀邊之類的奇怪野,
我想要傳統相機果種黑色表面處理塗裝~
咁應該好難...佢一定用複合材料.... 你估重有果d鋼水...

膠身
我要全金屬.....XDDDDDDD

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 HunterX 於 10-6-2009 20:30 發表

有無得代去架???
你係唔係要???PM我電話

引用:
原帖由 路比 於 14-6-2009 22:33 發表

你係唔係要???PM我電話
PMed!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

有代價的~
影多D相返黎,post比我睇

引用:
原帖由 路比 於 14-6-2009 23:27 發表
有代價的~
影多D相返黎,post比我睇
但係佢現場淨係可以用O記...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

DC仔都得架,
一係用自己卡,用佢部M4/3影

引用:
原帖由 路比 於 14-6-2009 23:36 發表
DC仔都得架,
一係用自己卡,用佢部M4/3影
忽然醒起屋企有一部O記DC仔... 不過無叉電機, 聽日去買!
-但丁

有大相啦~~

引用:
原帖由 路比 於 15-6-2009 15:50 發表

有大相啦~~
我驚緊聽晚去唔到...

this color better than silver one wor.......but the lens.....can hv other color....that blue ring dosent match....

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-6-2009 15:51 發表

我驚緊聽晚去唔到...
唔係掛......
-但丁

引用:
原帖由 路比 於 15-6-2009 15:50 發表

有大相啦~~
好鬼肉孫

引用:
原帖由 learngod86 於 15-6-2009 15:53 發表
this color better than silver one wor.......but the lens.....can hv other color....that blue ring dosent match....
我都係唔鍾意個把手位一個方型膠...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-6-2009 16:05 發表

我都係唔鍾意個把手位一個方型膠...
希望佢出個全黑版本啦......
-但丁

發新話題