發新話題

A&K 249一問

引用:
原帖由 hwtang 於 1-1-2008 22:56 發表
全部跟埋, 有微動(者係你話既電制), 無電片

個pack裡面有以下面錦多野
$330 for all,咁係唔係組係另外自己買氣咀,筒頭,氣江,拍頭,天梯,尾頂,彈弓同齒,拉橋就得?

重有要買 摩打, 防逆齒, 拉橋彈弓 (systemA) 同埋 介子(我用first, 因為有0.1mm)
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

介子 first貴
買田宮只是$22

$45 ja ma都唔係貴好多
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 2-1-2008 00:11 發表
重有要買 摩打, 防逆齒, 拉橋彈弓 (systemA) 同埋 介子(我用first, 因為有0.1mm)
防逆齒用2代的,拉橋彈弓有冇分邊隻?

只有一款for v2/3, systema一包過的有好多唔同彈弓 gar, 裡面有一條拉橋彈弓

係wor你個支249係邊款? para定係MK-II ?

引用:
原帖由 hwtang 於 2-1-2008 02:21 發表
para

引用:
原帖由 hwtang 於 2-1-2008 02:21 發表
para

引用:
原帖由 hwtang 於 1-1-2008 22:22 發表

hopup膠個"隆"位可以攝一段(正確d係一粒) 仔既車仔線.
車仔線彈性好,又唔太淋 ~~ 正 ~~
係呀  我加了半條 (半圓)
上旋即刻返曬黎

狙神你唔好錦快放gearbox ar...
你未玩過PGC個隻既話...里個大陸box可以羅黎參考d parts點放ar..
重有....如果你CA個BOX有parts跌jor..可以用反lee個box d parts...

引用:
原帖由 hwtang 於 3-1-2008 01:19 發表
狙神你唔好錦快放gearbox ar...
你未玩過PGC個隻既話...里個大陸box可以羅黎參考d parts點放ar..
重有....如果你CA個BOX有parts跌jor..可以用反lee個box d parts...
o thz,另外我想問原裝個波箱,係唔係拆後面2條打,拆埋個手格就拎到出黎的?

引用:
原帖由 hwtang 於 3-1-2008 12:23 發表
請看:

http://www.combat2000shop.com/co ... 49/sforce-CA249.htm
3Q,但我試過我拆後面下方條野係用介子物體整實的,如果用暴力拆有冇問題,因為佢唔似相中一條銀色扣咁簡單

用鉗去拆, 求奇拆一個就夠, 重可以唔要添.

發新話題