發新話題

A&K 249一問

引用:
原帖由 hwtang 於 3-1-2008 12:36 發表
用鉗去拆, 求奇拆一個就夠, 重可以唔要添.
拆完唔要,唔怕佢打打下game跌出黎嗎=.=

唔怕, 個位好實.....

拆完一個唔要(者係淨番一個)..方便組裝
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 3-1-2008 14:45 發表
唔怕, 個位好實.....

拆完一個唔要(者係淨番一個)..方便組裝
另外,我見D人話個hopup唔得,要用車仔線整番佢,係點整,有冇相睇下=.=而家轉左用First hopup膠,老鼠屎就係一粒硬膠個隻(一包2粒,一黑一白個隻),唔知得唔得呢?另外,佢可唔可以用9.6/10.8大電的?好似唔夠位咁

老鼠屎用一粒仔車仔線代替

大電唔夠為, 除非放係個彈箱裡面..
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 3-1-2008 20:32 發表
老鼠屎用一粒仔車仔線代替

大電唔夠為, 除非放係個彈箱裡面..
咁如果我放彈箱入面,條電線係番原裝聱控個條彈黃入面走?

除你喜歡

S記包拉橋彈弓係唔係包埋拉橋彈弓個條野(彈弓扣波箱個條野)?
仲有,CA D啤拎得唔得的,因為我之前買過2次,2次都爆佢D啤鈴=.=

S記包拉橋彈弓係唔係包埋拉橋彈弓個條野(彈弓扣波箱個條野)?
係ar一包跟埋好多唔同彈弓gei.

仲有,CA D啤拎得唔得的,因為我之前買過2次,2次都爆佢D啤鈴=.=
唔得,我爆到啤鈴油都標出黎.我都去新填地街啤鈴舖佩jor, 好好多

引用:
原帖由 hwtang 於 4-1-2008 01:54 發表
係ar一包跟埋好多唔同彈弓gei.

唔得,我爆到啤鈴油都標出黎.我都去新填地街啤鈴舖 ...
我講個條唔係彈弓仔黎,我見到原裝波箱條拉橋彈弓唔係直接扣全波箱,係扣係一條野上,條野就插入波箱呢條

oh...佢有粒screw gar ...短短地. 用佢

附件

4-1-2008 10:49

3Q,枝槍我整好了,PDI120%彈弓夾底中,裂底邊=.=

想請教如果係a&k 既m249到用pdi 150彈弓. 改加硬齒同motor , 會唔會都快左. 因為我唔知原身係咩彈弓?

我試過原身果條好似有M130力

邊個話打街場既無好人,我咪係囉HAHA

引用:
原帖由 fai1976 於 8-1-2008 06:55 發表
想請教如果係a&k 既m249到用pdi 150彈弓. 改加硬齒同motor , 會唔會都快左. 因為我唔知原身係咩彈弓?
射頻要睇好多野
唔係整係彈弓 vs 摩打錦簡單

如果你就錦改一定唔快好多

回覆 #44 hwtang 的帖子

禁請問除左用加摩與及換條弱d既彈弓與用輕既料之外仲有無其他方法?

發新話題