發新話題

大陸專家論槍

回復 43# 的帖子

引用:
原帖由 kfc 於 17-9-2008 22:03 發表
人地話你知m16導氣管有問題,咁你仲唔知search咩字眼?
key words: m16, 導氣管...which one told you m16 is the best? kid
http://www.google.com.hk/search? ... a=&aq=f&oq=

引用:
原帖由 kfc 於 17-9-2008 21:50 發表

係google話M16既導氣系統係全世界最好架喎,唔通google呃我?
我都話呢D網上資源信唔過架啦,google仲話玩玩具槍果啲有好多都係濫竽充數添,我諗都係呃人,
計我話玩得槍既個個都當過兵殺敵無數,仲有好多係武器 ...
雞同鴨講............................. 冇意見la..........

引用:
原帖由 亞龍 於 17-9-2008 22:58 發表

雞同鴨講............................. 冇意見la..........
心水清

點解講講下大陸槍講左美國槍既?

真係肯得基同片皮鴨鬥......

另外, 個人覺得自行分析網上既資料來源比較好, 別睇到個POST就覺得一定O岩....WIKI網既野有D野都證實係有問題既, 大家多D睇不同既意見再自行分析和氣論論不就好了...? (好似第一個POST同DISCOVERY既TOP 10, 你覺得一定對嗎?)

引用:
原帖由 kfc 於 18-9-2008 00:15 發表

嘩哥仔,考試咩,人地話你知m16導氣管有問題,咁你仲唔知search咩字眼?
common sence你又唔肯自己去搵?
網路上已有既資源係唔應該自己搵既,
應該喂埋你食飯,幫你抹埋咀抱你上床um埋你訓就最合情合理喇?
仲 ...
活學活用,有前途呀!
香港就係欠缺你呢一種人材!
我相信你一定有一番作為!!

大家冇咩做找交吵

似係果位'肯德基家鄉雞'揾交吵之喎

引用:
原帖由 kfc 於 18-9-2008 00:15 發表

嘩哥仔,考試咩,人地話你知m16導氣管有問題,咁你仲唔知search咩字眼?
common sence你又唔肯自己去搵?
網路上已有既資源係唔應該自己搵既,
應該喂埋你食飯,幫你抹埋咀抱你上床um埋你訓就最合情合理喇?
仲 ...
小朋友把戲
仲要9唔搭8, 真係可憐, 自己屈完google又話番人轉頭,依家搵埋俾你都仲係人地唔岩,仲要死撐, OK, you win, kid, you win!

搵唔到料係到發脾氣呀???你幾歲呀?
係人都知...有資料到手都要用腦去諗下岩唔岩啦....
依d野都唔識仲要上黎係到搵交嗌...
牙尖咀利就可以問到答案既啦?

引用:
原帖由 rYaN 於 19-9-2008 21:54 發表
搵唔到料係到發脾氣呀???你幾歲呀?
係人都知...有資料到手都要用腦去諗下岩唔岩啦....
依d野都唔識仲要上黎係到搵交嗌...
牙尖咀利就可以問到答案既啦?
其實呢...我發覺我同佢唔係好溝通到...由佢話咩google教佢咩m16係天下第一果度我已經唔係好知佢講乜...可能佢用果個google係KFC special edition, 又或者google根本係佢發明,佢話乜就乜架啦 (雖然我覺得佢係懶到連google都唔用,或者唔識咩係googld,係度等人俾answer)
anyway,算啦, 反正依家大家都有眼見咩事, 一係番正題, 一係由得個post沉啦...

發新話題