16 12
發新話題

英軍真係咁唔夠人.......

英軍真係咁唔夠人.......

咁唔夠人到咁都去當兵.....

附件

29-8-2008 13:44

Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

呢個肥婆都幾南亞Feel

正職可能係菲傭........

君不見佢一身天然既避震構造咩?
我覺得俾佢做呢個post,簡直就係為材善用,
上級者有孔明用兵之大智慧也。

當年昂船洲開放, 有位類似身形o既施奶趴嚮度玩 L86, 後面排隊o既睇住佢一路開槍一路發揮避震功能, 真係帶俾大家唔少歡樂~

gunners are meant to be well-built, but this

小弟認為好稱職
我對自己的指引

堅守冷血與黑心

拒絕幫人為中心

不斷僵化齊盡心

唔關我事最放心

引用:
原帖由 polybb 於 30-8-2008 01:47 發表
小弟認為好稱職
咁既身形打起上來,分分鐘好打過d白皮仔添呀

引用:
原帖由 Pvt.King 於 30-8-2008 08:23 發表

咁既身形打起上來,分分鐘好打過d白皮仔添呀
天生gunner"射手"

我對自己的指引

堅守冷血與黑心

拒絕幫人為中心

不斷僵化齊盡心

唔關我事最放心

嗯嗯,大家唔好[奇]視

你望下條bell
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

條bell 好辛苦

佢今我諗起當年o係NZ, 對面女校D毛利婆........

佢地放學o係山坡上衝落去巴士站果下既氣勢, 簡直更勝千軍萬馬............
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

唔通搵瘦骨先去做重炮手麼?

佢守base就得, 出到field機動性...........
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

16 12
發新話題