64 12345
發新話題

大陸專家論槍

07式軍服嘛
開始比d軍人掛略章
不過我對呢套野0既評價係
國軍軍常服比佢好睇好多啦

m16張圖用game既圖 仲要講m16a1佢用M16a2,M16a4,M4既圖來講
仲有,果支真係ak74咩? 個匣,個flash hider...又係亂來,拎住支ak47,display張u仔圖來講ak74
不過之前睇過套仲癲, 講m1911同.50cal, 論點,引據全部都係用black hawk down入面d鏡頭

官方評論"專家", 只吹好處,弱點一句都冇

回復 4# 的帖子

有邊個國家會話自己d架生唔得先得ga
就算個專家明知唔得都要話得ga
唔通唔想撈
好似前排美國都爆左單咁既野出黎,話國防部威逼利誘班專家只可以寫好,唔可以寫衰

回復 4# 的帖子

睇開d喇大陸喎,中國威,中國醒中國無得頂!你咁講請問你是否中國人

尊重人格, 請勿抄習

回復 5# 的帖子

唔撈事小唱衰國家打靶嫁!
尊重人格, 請勿抄習

我見到有BF2同EA games

附件

8-9-2008 18:00

8-9-2008 18:02

回復 4# 的帖子

唉!全世界d教槍佬都唔講短處喇
尊重人格, 請勿抄習

一句到尾
你地要記住

"中國發明ge槍係全世界第一的"

引用:
原帖由 MS 於 8-9-2008 17:15 發表
唔撈事小唱衰國家打靶嫁!
x2

7.62x39mm 不是小口徑嗎?7.92x33mm Kurz 呢?大過6mm就不是小口徑?

但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

回復 11# 的帖子

以槍論槍!不談政冶,大陸用5.8mm事實比5.56强,定,遠!中國威中國無得揮,中國醒,中國無得頂

尊重人格, 請勿抄習

64 12345
發新話題