發新話題

FLASH 自製戰士 - 至o岩辦公室打陣

引用:
原帖由 小雲雲 於 20-5-2009 14:14 發表

嗯~其實又唔洗玩既,又唔洗用點腦,
每日click幾下,前後都唔洗10分鐘,冇野做睇下佢玩都幾過癮
都升上10 lv啦
最衰係朝早我得閒玩的時候佢先至做maint

引用:
原帖由 louisli 於 20-5-2009 17:29 發表

而家煲restaurant city
有點互動
YEAH

得閒過來望下啦~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 louisli 於 20-5-2009 17:30 發表

最衰係朝早我得閒玩的時候佢先至做maint
咁又係喎!!
十分贊同十分贊同>__<
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 20-5-2009 22:21 發表

咁又係喎!!
十分贊同十分贊同>__
次次都要等到中午12點幾1點,都做野做到停唔到手了

終於都10級,多左個炸彈

人地個個lv10既都至少有隻狗仔.....而家1隻蚊都未有....

係囉,人地又狗又狼又熊,好彩我有網姐,如果唔係實比佢地屈死

引用:
原帖由 小雲雲 於 28-5-2009 15:00 發表
我見過有2隻熊.....屈姬!!!

快d有臭狐就好...

引用:
原帖由 小雲雲 於 28-5-2009 15:00 發表
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-5-28 10:53 PM 發表

我見過有2隻熊.....屈姬!!!

快d有臭狐就好...
兩隻熊....咁如果我有兩隻狼咪

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-5-29 02:47 AM 發表

唔好意思,我係每日打你一獲

http://physca.mybrute.com/fight/264721503

招飛掉武器好鬼型態

引用:
原帖由 飛哥仔 於 28-5-2009 14:53 發表
人地個個lv10既都至少有隻狗仔.....而家1隻蚊都未有....
你d 能力值強到
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2009-5-31 06:09 PM 發表

你d 能力值強到
等我試下挑機先

面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 2009-6-1 03:35 PM 發表

等我試下挑機先
http://johnlyqoo.mybrute.com/fight/269974704
比我羸左
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

發新話題