發新話題

你話係咪抵俾人炸呀佢!

回復 7# 的帖子

抵死呀咁到見唔到個人放個炸彈係到....到唔G...= =''

班美軍我林佢地外出巡邏係到

引用:
原帖由 Rager 於 17-7-2008 09:45 發表

USMC係咁顛
唔係話Army軍紀好,無醜聞
但係你睇完擲狗狗落山段片 同 一轉Jarhead之後
你對USMC的印象分絕對會好似恆指咁
十單有九單老強都有usmc做...佢地d道德操守真係.....

引用:
原帖由 mk23 於 17-7-2008 22:20 發表
對.
講真當打扙時.我想個個國家軍隊都可能有這樣的人.
壓力大時,人很多時都會變得沒有理性.
這不是一個籍口.

我相信到時你也會!!!↑↑↑↑↑↑

這是以暴易暴我問題

自911後

一直位位美佬都對中東烤肉恨之入骨,欲食左佢

所以位位美兵都希望對中東烤肉報復

引用:
原帖由 h.t.f 於 18-7-2008 16:28 發表

這不是一個籍口.
我都知.
我都無話D美軍對.
但這是一個問題.基本上每個國家的軍隊在打扙時都有這情形發生.

講真,伊拉刻人又好好嗎?
黑水橋那單野,D伊拉刻人咪又係那死

回復 8# 的帖子

係邊到睇???

e 單野好耐啦,伊拉克人將4 名 PMC 既屍體拖爛,之後囉去燒,燒完就掛條橋上高(我唔知係邊度見過幅相)。自從e 單野之後,PMC 先在美伊戰爭中出名。其實所有戰爭都係咁樣,例如 2 次大戰時既蘇軍咪又將俘虜番黎既德軍用坦克輾死佢地 ,做大英雄既美軍咪又會屠殺戰俘,有咩出奇?

你打我, 我打你....唉! 根本無永遠和平

引用:
原帖由 0608 於 19-7-2008 02:24 發表
係邊到睇???
Youtube -> 打關鍵字 "USMC" "throw" "doggie"
我記得可以搵到

[quote]原帖由 mk23 於 17-7-2008 10:06 發表
以事論事.

第二般就唔知.
但第一般好明顯是普通的交通意外.
你見到,左面最近那架M2的大車已經停
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

if 想和平...都5會有搞War Game 出黎玩la...."

D美軍以為自已無敵,似強凌弱。
真係佛都有火!!!
陰晴不定,本是人性。

引用:
原帖由 DESTINY--1 於 20-7-2008 10:39 發表
D美軍以為自已無敵,似強凌弱。
真係佛都有火!!!
咁有種便不用M系 gun ...做頭像

回復 3# 的帖子

睇佢幾時有報應x100

發新話題