發新話題

有無人有玩FACEBOOK既restaurant city?

我玩唔到阿 load極都load唔到既?

佢話 currently unable to establish a connection to playfish 喎~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

之前都有玩,不過要load好耐先又到去,加上又要係咁搵fd換食材,懶!依家冇玩

引用:
原帖由 阿芝 於 28-4-2009 15:06 發表

佢話 currently unable to establish a connection to playfish 喎~
可能而家忙,遲d 再試

引用:
原帖由 阿芝 於 28-4-2009 15:06 發表

LEE個game既衰處係....近每日都有一次login唔到既時段....

不過喜歡玩模擬game既人必玩 (而家lv12~)

引用:
原帖由 飛哥仔 於 28-4-2009 21:32 發表

LEE個game既衰處係....近每日都有一次login唔到既時段....

不過喜歡玩模擬game既人必玩 (而家lv12~)
我....
今日響不同時間login...共20次...
兩個唔同既ip 兩部唔同既電腦...
都load唔到

我諗我同佢都係無緣的了......
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 29-4-2009 00:54 發表

我....
今日響不同時間login...共20次...
兩個唔同既ip 兩部唔同既電腦...
都load唔到

我諗我同佢都係無緣的了......
我而家ok喎
開住server煲先

引用:
原帖由 louisli 於 29-4-2009 10:46 發表

我而家ok喎
開住server煲先
我而家每日返工都開住...lv13 lu~ 金錢急升中

不過食材不足

玩到喇玩到喇 哈哈>v<
不過...錢好似冇咩用?
人怕出名 芝怕肥/_\

各位加油 ~

附件

rest city1.JPG (28.03 KB)

30-4-2009 13:46

rest city1.JPG

rest city2.JPG (70.45 KB)

30-4-2009 13:46

rest city2.JPG

引用:
原帖由 阿芝 於 30-4-2009 13:22 發表
玩到喇玩到喇 哈哈>v<
不過...錢好似冇咩用?
用黎裝潢,多多都唔夠你用

我間小店

你間大酒店喎 ~

我成日都儲唔到錢 ~

一有錢就身痕換野 ~~

我而家先lv6...
咁..我都係慢慢儲下錢先好了...
人怕出名 芝怕肥/_\

又玩唔到的.....

引用:
原帖由 ea4101 於 30-4-2009 20:05 發表
又玩唔到的.....
係囉,好悶悶...

而家做緊維護.....login唔到......悶....

難得今天已經14....

發新話題