發新話題

香港警槍

回復 75# 的帖子

A2 個本有講 A1 同A2 既分別
有埋圖
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 26-6-2008 23:30 發表
A2 個本有講 A1 同A2 既分別
有埋圖
本書是我書架中最貴的一本

大佬B20:sig 230(9mm short) SB部門用過!

尊重人格, 請勿抄習

回復 78# 的帖子

Glock17 G4用了多時了!
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 B20_hk 於 30-6-2008 00:30 發表

本書是我書架中最貴的一本
邊本?
[img][/img]

回復 77# 的帖子

敗家!copy隻CD俾你仲好喇!禆人斬咗"幾多"八掛啫
尊重人格, 請勿抄習

回復 81# 的帖子

但係書既感覺,一本本係最好,夠實在
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 30-6-2008 20:23 發表

邊本?
咪 INFANTRY TRAINGING 5.56 嗰本

回復 83# 的帖子

係咪都係3個 Chapter?

會唔會貴得過 last enfield sa80?
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 1-7-2008 23:21 發表
係咪都係3個 Chapter?

會唔會貴得過 last enfield sa80?
5個chapter...
我在Bay Bay用美金Bid再找朋友在美國取Last enfield免了運費,大約$500
本5.56 Pamphlet no.6 就bid完再俾英鎊再叫朋友送翻來又免了運費,大約$500

引用:
原帖由 mswong 於 30-6-2008 19:33 發表

大佬B20:sig 230(9mm short) SB部門用過!
SIG 230

邊嗰年代用??

回復 85# 的帖子

the last enfield ,就咁直接過來應該都係 550 個港兵度,免得又欠朋友債,有排都未還得哂。
十年都唔翻開睇,睇相自己都以為得3個,死得,拎番出來睇原來97 同98 年有amendment
[img][/img]

回復 82# 的帖子

可惜閣下出世遲!軍隊唔再出書了?
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-7-2008 23:29 發表

SIG 230

邊嗰年代用??
I think after S&W M36 and before Glock 17s - late 1980's early 1990's

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-7-2008 15:28 發表

5個chapter...
我在Bay Bay用美金Bid再找朋友在美國取Last enfield免了運費,大約$500
本5.56 Pamphlet no.6 就bid完再俾英鎊再叫朋友送翻來又免了運費,大約$500
嘩! 等我重將我全部既Training Manuel送晒比人添, 如果而家重有每本$500, 二十幾本都幾和味架!
井底之蛙, 啋你都傻!

發新話題