17 12
發新話題

扮黑白攝影藝術家計劃第一期完成~~!!!

扮黑白攝影藝術家計劃第一期完成~~!!!

向友人收集得來,終於集齊晒所需用具,
仲多出一個沖鑵,還有自卷裝專用菲林筒,
可以正式開工,進入第二期"扮黑白攝影藝術家計劃"~~~!!!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

總係覺得,你的口吻好似係整炸彈

ps色溫紙
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我都未買沖罐...而家影緊d "落海"....諗住影多幾筒先...
唔想買kodak D76...分分鐘買大陸野....

要唔要~個沖罐~??

引用:
原帖由 高!高!高! 於 9-5-2009 23:51 發表
要唔要~個沖罐~??
送俾我? (其實我實話要ga wor...)

當然~
一年貨仔,好新~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 9-5-2009 23:58 發表
當然~
一年貨仔,好新~
咁我就差個黑袋....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-5-2009 00:02 發表

咁我就差個黑袋....
大黑垃圾膠袋DIY+夜晚+熜熄+落窗簾~

星期三/四放假,時間再電約.

引用:
原帖由 高!高!高! 於 10-5-2009 01:37 發表

大黑垃圾膠袋DIY+夜晚+熜熄+落窗簾~

星期三/四放假,時間再電約.
...考試啦呢個星期開始...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-5-2009 02:00 發表

...考試啦呢個星期開始...
考試之嘛,玩完先啦~

得閑就電約啦~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 10-5-2009 02:12 發表

考試之嘛,玩完先啦~

得閑就電約啦~
好~

始終都係一分錢一分貨.....
經過成個幾月嘅每日使用,支鏡的頭段有鬆動情況(下圖A),

不過好彩係機械野,小工具扭返堅個環就解決左(下圖B),

每日使用!?
我果支個光圈環好好轉ga wor...

回復 13# 的帖子

日日掛着返工,放假行街又影吓,走來走去,加上明顯出廠時冇完全收堅,
前組有D鬆,不過係小事,可自行解決~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 22-5-2009 03:09 發表
日日掛着返工,放假行街又影吓,走來走去,加上明顯出廠時冇完全收堅,
前組有D鬆,不過係小事,可自行解決~
我果部都成個月冇掂..

17 12
發新話題