35 123
發新話題

成功以[CGF]相聚!

成功以[CGF]相聚!

話說今日down左個vLan黎玩L4D
我個名叫[CGF]Black Cat
入左個對抗模式
有人發現到我係[CGF],問我係唔係CGF師兄
就咁就相認左
所以強烈建議大家響個名前面加上[CGF]字樣!

引用:
原帖由 亞爾多 於 18-5-2009 22:01 發表
話說今日down左個vLan黎玩L4D
我個名叫[CGF]Black Cat
入左個對抗模式
有人發現到我係[CGF],問我係唔係CGF師兄
就咁就相認左
所以強烈建議大家響個名前面加上[CGF]字樣!
E,係師兄你呀
我係[=david=^_^].........
打到船黎都過唔到,最後真係

師兄 我係頭先個"Jizz in your mouth"
輸得唔抵呀 3個訓左係船

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 18-5-2009 22:06 發表

E,係師兄你呀
add左你好友,搵次打戰役(次次都有人殺witch仲未解到成就 )

引用:
原帖由 亞爾多 於 18-5-2009 22:13 發表

add左你好友,搵次打戰役(次次都有人殺witch仲未解到成就 )
你要主動沖去同他口爆.....不過未熟既時候唔好係專家級度玩, 唔係既他就high得制

亞多, 你係cod4都係咁black cat?

引用:
原帖由 飛哥仔 於 18-5-2009 23:14 發表

你要主動沖去同他口爆.....不過未熟既時候唔好係專家級度玩, 唔係既他就high得制

亞多, 你係cod4都係咁black cat?
我要解"無人嚇到witch",爆頭解左

我COD4都係叫Black Cat(而家加埋[CGF]),你見過我?

引用:
原帖由 亞爾多 於 18-5-2009 23:29 發表

我COD4都係叫Black Cat(而家加埋[CGF]),你見過我?
或者, 好似有D引像.....不過去開既SERVER而家LOGIN唔到....

引用:
原帖由 亞爾多 於 18-5-2009 23:29 發表

我要用auto shot gun 先夠薑係專家殺witch

引用:
原帖由 fatchicken22 於 18-5-2009 23:35 發表

我又唔係玩專家

引用:
原帖由 fatchicken22 於 18-5-2009 23:35 發表

http://www.youtube.com/watch?v=2M0EbYuzJBc

可以睇下人地點爆.....接近他既時機好緊要...

留意一下他唔係真係中心點喵頭.......射頸位高小小....因為咁會好多彈射唔中witch...

想問下....4 GB RAM 雙核心CPU玩L4D會唔會lag?

引用:
原帖由 1233 於 18-5-2009 23:45 發表
想問下....4 GB RAM 雙核心CPU玩L4D會唔會lag?
我1G ram單心的都唔lag

我都係貼近隻witch
佢企起身 打胸/頭3槍

但單飛shot gun...一定要頭 所以淆底

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 18-5-2009 22:06 發表

E,係師兄你呀
要係釣魚石守...tank都冇你乎

引用:
原帖由 追逐者 於 19-5-2009 03:21 發表

要係釣魚石守...tank都冇你乎
打左2隻啦,船都黎緊
最尾等上船有個人比tank打走左
搞到3個人係船上面比tank打down先,之後係出面果個先比人打down
輸左

35 123
發新話題