發新話題

《魔物獵人 3(Monster Hunter 3)》發售日確定

夠我比速龍圍死咁勁?

引用:
原帖由 sunny2014 於 17-5-2009 00:07 發表
夠我比速龍圍死咁勁?
夠我放左兩個G桶之後比自己隻貓炸爆跟手訓貓車勁?

最有趣既係我打轟龍....
隻轟龍有兩次比隻白跳跳打死....

白跳跳??

引用:
原帖由 0608 於 17-5-2009 01:00 發表
白跳跳??
白速龍
速龍=跳跳

忽然諗到D野玩....
裸跑揸骨刀開貓火事打廿隻野豬

回復 21# 的帖子

同D同學玩打20隻野豬
斬幾下就要磨刀.......

試左,比自己隻貓打醒係唔會被秒的

引用:
原帖由 101653 於 16-5-2009 21:26 發表

差唔多....初玩2G果時....爬山比隻蚊針到落番黎....
好喇爬到上去....有隻野豬撞番我落黎....

玩法模式同場景唔同JA....
諗番起....我初初唔識玩果時....成日比隻轟轟打到訓貓車....
我哥時仲用緊骨刀仔... (mhp1時代 , 自己一條友...仲未有friend打....)

引用:
原帖由 飛哥仔 於 17-5-2009 11:31 發表

我哥時仲用緊骨刀仔... (mhp1時代 , 自己一條友...仲未有friend打....)
我由2G先開始玩....仲要係上年10月定11月先買機

引用:
原帖由 101653 於 17-5-2009 11:35 發表

我由2G先開始玩....仲要係上年10月定11月先買機
2g真係勁易打裝 , 以前mhp1時代 , 打粒紅玉真係唔知要打幾多次... (仲要紅,蒼,金分開...)

想起我同朋友一齊打死霸龍......
A君太刀狂斬、B君大劍儲カ、我用磓仔打到霸龍滿頭星星......
二十分Ko霸龍

引用:
原帖由 飛哥仔 於 17-5-2009 11:38 AM 發表

2g真係勁易打裝 , 以前mhp1時代 , 打粒紅玉真係唔知要打幾多次... (仲要紅,蒼,金分開...)
而家變左天「輪」......

引用:
原帖由 wester 於 17-5-2009 11:44 發表
而家變左天「輪」......
我要打天鄰..
想打一粒要打足一個月都冇

引用:
原帖由 飛哥仔 於 17-5-2009 11:38 發表

E家我唔見得打粒"翼輪"有幾易丫....
打到G位火龍就出"天輪"....
真係XYZ....

發新話題