49 1234
發新話題

《魔物獵人 3(Monster Hunter 3)》發售日確定

《魔物獵人 3(Monster Hunter 3)》發售日確定

CAPCOM 宣布,Wii 狩獵動作遊戲《魔物獵人 3(Monster Hunter 3)》確定將於 8 月 1 日推出,並釋出 2 種限定版包裝的詳細資訊與最新宣傳影片,供玩家參考。

《魔物獵人 3》是以奇幻世界怪獸狩獵為題材的動作遊戲《魔物獵人》系列家用平台最新作,針對 Wii 平台的特性加以強化,承襲系列作的基本內容,並加入新舞台、新怪物、水中狩獵玩法與怪物精力設定等眾多新要素。

本次 CACPOM 除了宣布遊戲發售日之外,並同步發表 2 種限定版包裝,包括與 Wii 傳統控制器專業版(PRO)同梱的「魔物獵人 3傳統控制器專業版同梱包」,以及內含 5 周年紀念音樂會與製作花絮 DVD 與 e-CAPCOM 原創特典的「魔物獵人 3 限定版」。

搶先購入遊戲的玩家並可獲得「魔物頭像玩偶」作為搶先購入特典贈品,造型共有 3 種,採隨機分配,目前則是暫時先公布了剪影圖片,詳細資訊尚待後續公布。
「魔物頭像玩偶」搶先購入特典

Wii《魔物獵人 3》預定 8 月 1 日推出,各版本價格如下:
˙「《魔物獵人 3》一般版」(價格 7340 日元)
˙「《魔物獵人 3》傳統控制器專業版同梱包」(價格 8490 日元)
˙「《魔物獵人 3》限定版」(價格 9440 日元,e-CAPCOM 專賣)

Monster hunter 3 PV : http://www.youtube.com/watch?v=bTfQxOfTKLM

附件

15-5-2009 12:30

「魔物頭像玩偶」搶先購入特典剪影

附件

15-5-2009 12:31

有得落水玩wo

等緊PSP出.....WII無興趣....都係面對面玩好玩,,,,

幾時先出呢   好想快d呀   psp

回復 4# 的帖子

但係水到好似好好玩又好難玩

引用:
原帖由 0608 於 16-5-2009 20:36 發表
但係水到好似好好玩又好難玩
第一次打火龍時都夠難打啦

唔同
咁都係係地打姐
兒家要潛水WO

引用:
原帖由 0608 於 16-5-2009 21:16 發表
唔同
咁都係係地打姐
兒家要潛水WO
差唔多....初玩2G果時....爬山比隻蚊針到落番黎....
好喇爬到上去....有隻野豬撞番我落黎....

玩法模式同場景唔同JA....
諗番起....我初初唔識玩果時....成日比隻轟轟打到訓貓車....

引用:
原帖由 101653 於 16-5-2009 21:26 發表

差唔多....初玩2G果時....爬山比隻蚊針到落番黎....

諗番起....我初初唔識玩果時....成日比隻轟轟打到訓貓車....
比轟娘秒過n次....

引用:
原帖由 101653 於 16-5-2009 21:26 發表

第一次打大怪鳥時...都比他赫死

引用:
原帖由 飛哥仔 於 16-5-2009 22:35 發表

第一次打大怪鳥時...都比他赫死
唔知係咪我一開波第一樣武器係電太刀的關係....
大怪鳥反而係幾易打....食左兩支大回復藥同幾支支給應急藥就搞掂左佢....
but佢d招又ok煩....衝之前冇乜先兆....

第一次死果時....我得一個感想....
就係....

"呢隻game D貓好無禮貌....點可以咁樣對個傷者架!!"

引用:
原帖由 101653 於 16-5-2009 22:44 發表
第一次死果時....我得一個感想....
就係....

"呢隻game D貓好無禮貌....點可以咁樣對個傷者架!!"
我都有同感
同記第一次俾 野豬王車死 唉 兒家諗返真系白痴 (重要用bug位屈)

我初初打連紅毛毛都打唔贏..............

49 1234
發新話題