發新話題

[轉貼]遊戲新幹線取得《魔物獵人 Frontier Online》台港澳代理營運權

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2-5-2009 10:35 發表
mon hunt online有左好耐, 不過由於只限日本人, 所以中港台既人玩既唔多.... (有找日本既id之類好麻煩...)

不過就算出左都未必玩, 都係p咁4個面對面好玩d....(我x你你x我 )

註: 我係mhp2g...是全職弩炮手;m ...
係阿....4個坐埋一齊PSP連機....

"X你,我暈左阿,踢我阿X街"
"粉塵阿,X"
"死喇,X街,打X佢啦"
"大跳大跳,我X"

真係好鬼正

我都算 全面既 hunter  
除左 笛.長槍之外 =.=.........

個月費 50 $ 既話都ok   

引用:
原帖由 gf13vergil 於 2-5-2009 14:46 發表
我都算 全面既 hunter  
除左 笛.長槍之外 =.=.........

個月費 50 $ 既話都ok   
長槍好正WO....
4個人玩長槍....全部食哂強走....
用幾分鐘時間衝死隻崩龍....

剩係識用太刀都新手在此= =

引用:
原帖由 Davis 於 2-5-2009 15:43 發表
剩係識用太刀都新手在此= =
http://www.youtube.com/watch?v=WXN9aVTd5_k

我練緊

有名你叫…新「幹」線…
真係斷線斷到你講粗口…

p.s.銃槍獵人+輕弩獵人各一報到

引用:
原帖由 101653 於 2-5-2009 16:01 發表

http://www.youtube.com/watch?v=WXN9aVTd5_k

我練緊
我只係試過同2個朋友 2分鐘內殺隻麒麟.... (用睡2炸彈戰術, 再加塔頂哥隻)

引用:
原帖由 101653 於 2-5-2009 15:42 發表

長槍好正WO....
4個人玩長槍....全部食哂強走....
用幾分鐘時間衝死隻崩龍....
長槍d 招太硬 =.= 一d都唔好用

打崩崩 用雙刀 較定啦 =.=.....

我都算系老手   冇咩任 系我一個人打唔win

引用:
原帖由 gf13vergil 於 2-5-2009 21:10 發表

我係新手

ps.係咪應該係約戰區組TEAM出黎充素材呢?

引用:
原帖由 gf13vergil 於 2-5-2009 21:10 發表

我係除左G老山龍哥類任務打唔WIN....原因係....

唔夠子彈

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2-5-2009 21:47 發表

我係除左G老山龍哥類任務打唔WIN....原因係....

唔夠子彈
點會阿....隻野同上位果隻一樣血....仲要低防過上位果隻WO....
你單拖打唔打得死上位果隻?

引用:
原帖由 101653 於 2-5-2009 21:51 發表

點會阿....隻野同上位果隻一樣血....仲要低防過上位果隻WO....
你單拖打唔打得死上位果隻?
O岩o岩聽你講試左round....帶既物料如下:

幻獸筒 (攻435)
貫1 x 60 + 20(支給) + 材料x99
買2 x 60
貫3 x 60 + 材料x 30
擴2 x 50
大G X2 + 10 (材料) (全數肚心爆炸)
普通2&3 X 99
已食大鬼人藥
對巨龍大爆有用

最後既結果係城90%血時間結束.....唔知係我既技巧未到家定係打得太小老山龍唔識打....(張卡SHOW死鬥之未.....)

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2-5-2009 23:00 發表

幻獸筒 (攻435)
買2 x 60
擴2 x 50
普通2&3 X 99
已食大鬼人藥
對巨 ...
你係趕得走佢?
其實單拖揸弩好難打死的(我自己覺得)
但一定趕得走佢....
隻野得果26666血....

引用:
原帖由 101653 於 3-5-2009 03:29 發表

你係趕得走佢?
其實單拖揸弩好難打死的(我自己覺得)
但一定趕得走佢....
隻野得果26666血....
其實我講係"打唔死"....

趕....一定趕得走.....不過試過好多次都殺唔死....(除非用阿哥既無限子彈金手指機...)

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2-5-2009 23:00 發表

幻獸筒 (攻435)
買2 x 60
擴2 x 50
普通2&3 X 99
已食大鬼人藥
對巨 ...
師兄你係射佢邊一度?
試下下一次唔好用擴2,換火焰彈
如果得既再帶滅龍彈…包佢無命
記著火焰彈射程短,要小心距離

發新話題