發新話題

[討論下] 幫d 女仔買機,買咩好呢....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 20:15 發表

咪dok爆人啦~~

其實係我唔想叫佢地買咁舊je...Sony出完350就達哂皮...
我覺得舊野唔一定差架....但新野就一定貴囉....

我自己下個月應該出機 (A700)

點解?
5XXX的價位....

有:
中央雙十字對焦....放舊鏡唔慢得去邊....
12XX萬像....夠用....
5格連射....仲可以爽到卡滿為止....夠用....
6400ISO....自己接受到去到3200....
D-RANGE果D....CANON冇的....
乜制都有齊....轉野幾方便....
機身防震....我又唔係玩PAN鏡....有時室內影模型等等都可以手持MA....
等等等等....

幾曰前再上CS試....
諗諗下....如果SONY會出新一代A700的話....我會等之外....
OR一D特發野....如果唔係都應該係出佢....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 20:19 發表

我要幫佢地買啦...頂多等到五月尾...
我為P牌KM舉手

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 20:03 發表

A350D.... 你自己用5Dmk2點說服我?
1."其實佢地買左機又唔多會入新鏡wor"=姐係無mud要球
2. 平!
3. 唔係A350, 係過多幾個星期後的新機

TO某某人....有冇A700後繼既消息JA?

嘩...咁多Sony友既....

引用:
原帖由 ATM 於 6-5-2009 20:33 發表

1."其實佢地買左機又唔多會入新鏡wor"=姐係無mud要球
2. 平!
3. 唔係A350, 係過多幾個星期後的新機
唔好話我聽部新野叫A500

引用:
原帖由 101653 於 6-5-2009 20:35 發表

唔好話我聽部新野叫A500
我可以100%話你知唔係

引用:
原帖由 101653 於 6-5-2009 20:34 發表
TO某某人....有冇A700後繼既消息JA?
無聽過

引用:
原帖由 ATM 於 6-5-2009 20:36 發表

我可以100%話你知唔係
咁叫咩je?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 20:02 發表

不是女朋友啦...女性朋友呀.....有4-5個以上問我呢d問題... (之前有個我__的買左D90 tim ga...d女仔好有錢ga!)
喂喂,填字遊戲黎架?

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 6-5-2009 20:38 發表

喂喂,填字遊戲黎架?
Hugo哥...你鍾意啦~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 20:35 發表
嘩...咁多Sony友既....
低能/泥坑以外既最佳選擇咯....
低能呢間傻傻地既廠....玩過....冇咩值得留戀....
泥坑佢既頂級中機既價位又唔符合我既RE_文....雖則真係幾好既....阿叔都玩緊老泥鏡....我玩泥坑有鏡借TIM....
最後選擇....都係得番SONY JA....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-5-2009 20:38 發表

咁叫咩je?
AXX0

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 6-5-2009 20:38 發表

喂喂,填字遊戲黎架?
愛(Love)

引用:
原帖由 ATM 於 6-5-2009 20:41 發表

AXX0
小_星....鬼唔Q知咩

(joking)

發新話題