發新話題

Kirarin☆revolution ,月島きらりstarring 久住小春 正式卒業報

Kirarin☆revolution ,月島きらりstarring 久住小春 正式卒業報

月島きらり starring 久住小春 正式卒業報
Kirarin revolution正式做完了...

http://www.youtube.com/watch?v=1jOG5luX6TU

在今年5月4日正式卒業...(唔知有冇錯呢? )
這個動畫做左3年....不過知名度唔大...
但係都想比人知道有佢既存在....

e個人真係未聽過...
歌手定CV?

嘩.....完全毒害哂台下d 細路女...

久住小春 我只係諗起やらないか?

引用:
原帖由 zeta 於 13-5-2009 20:28 發表
久住小春 我只係諗起やらないか?
http://www.youtube.com/watch?v=BF7J78C3aRo&feature=related\
正呀呢隻~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-5-2009 08:38 PM 發表

http://www.youtube.com/watch?v=BF7J78C3aRo&feature=related\
正呀呢隻~~
可以敢講...我係被佢D歌聲毒害的
不過每次聽佢D歌,個人都會好醒晨...
可能同佢聲帶發聲,影響及加強左我腦既血流量有關....

引用:
原帖由 阿堅 於 13-5-2009 08:08 PM 發表
e個人真係未聽過...
歌手定CV?
堅~你心中只有...槍

呢D比較冷門既人 ...
其實都唔係好冷姐...
佢係早安少女組...既特別成員...
不過5月4日後已經唔係lu(卒業左)...
轉左新Project....(入番mo娘)
唔知咩咩...!?xyz

引用:
原帖由 sckira 於 13-5-2009 23:49 發表

堅~你心中只有...槍

呢D比較冷門既人 ...
其實都唔係好冷姐...
佢係早安少女組...既特別成員...
不過5月4日後已經唔係lu(卒業左)...
轉左新Project....(入番mo娘)
唔知咩咩...!?xyz
阿堅要俾心機讀書麻~

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 14-5-2009 13:18 發表

阿堅要俾心機讀書麻~
咪鬼聽個條友亂up...
靜係識得話人,又唔唸下自己靜係唸e個歌手同某人而....

引用:
原帖由 阿堅 於 14-5-2009 06:12 PM 發表

咪鬼聽個條友亂up...
靜係識得話人,又唔唸下自己靜係唸e個歌手同某人而....
咩...???(有興趣知 )

發新話題