24 12
發新話題

曰本仔 Vs 飛虎隊

曰本仔 Vs 飛虎隊

二戰 , 越戰 玩家...你可以叫我做 黑騎士

嘩!點呀,飛机同飛机之間可以想就咁用口講到嘢!?唔係嘛!重有飛機机槍有sniper咁瞄準,飛得定成咁,勁!不過最頂唔順个飛虎隊,俾人打完臨死前仲同个日本鬼子敬禮,咩呀,話佢射得準呀!?超!賴有識英雄重英雄風度咁,国仇家恨,點會咁呀?!呢套嘢唔洗問一定是㗎架仔拍啦!!

引用:
原帖由 SL1991 於 20-5-2008 11:27 發表
嘩!點呀,飛机同飛机之間可以想就咁用口講到嘢!?唔係嘛!重有飛機机槍有sniper咁瞄準,飛得定成咁,勁!不過最頂唔順个飛虎隊,俾人打完臨死前仲同个日本鬼子敬禮,咩呀,話佢射得準呀!? ...

零戰個瞄具...

向日本仔敬禮唔合理哦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 SL1991 於 20-5-2008 11:27 發表
嘩!點呀,飛机同飛机之間可以想就咁用口講到嘢!?唔係嘛!重有飛機机槍有sniper咁瞄準,飛得定成咁,勁!不過最頂唔順个飛虎隊,俾人打完臨死前仲同个日本鬼子敬禮,咩呀,話佢射得準呀!? ...
唔飛飛吓變型已經好比面

我成日都覺得....空軍d人係騎士d.....冇咁重怨氣...

正常會比條中指先真

果架係蘇製 I-16, 楂果個好明顯係中國空軍.
[attach]45940[/attach]
整乜有咁大隻老虎? 問拍果個至知.........

飛虎隊D人同飛機係咁o既:
[attach]45941[/attach]
[attach]45942[/attach]

好怪
隻不明來歷o既國民黨大老虎中左槍同伽仔敬禮
仲要個伽仔部戰機有枝好似狙擊步槍o既機槍係度

引用:
原帖由 blockhead 於 21-5-2008 03:50 發表
果架係蘇製 I-16, 楂果個好明顯係中國空軍.
印象中:

中國飛行員駕駛 (蘇製戰鬥機) 實戰 -- 共軍, 只有在韓戰.

中國飛行員駕駛 (美製戰鬥機) 實戰 -- 國軍, 只有在對日抗戰和國共內戰.

呢部電影一定玩埋時空穿梭

期待 變形 果一部份片段

引用:
原帖由 sunny2014 於 21-5-2008 21:12 發表
好怪

仲要個伽仔部戰機有枝好似狙擊步槍o既機槍係度
當時呢D高級野, 你唔知咁多架嘞

引用:
原帖由 keane 於 2008522 12:13 AM 發表

印象中:

中國飛行員駕駛 (蘇製戰鬥機) 實戰 -- 共軍, 只有在韓戰.

中國飛行員駕駛 (美製戰鬥機) 實戰 -- 國軍, 只有在對日抗戰和國共內戰.

呢部電影一定玩埋時空穿梭

期待 變形 果一部份片 ...
抗日戰爭中, 史太林有送I16俾中國的, 但飛虎用I16未免...
click>

引用:
原帖由 VEC 於 22-5-2008 09:07 發表

抗日戰爭中, 史太林有送I16俾中國的, 但飛虎用I16未免...
咁 I-16 的飛行員應該係蘇聯佬

唔知當時有無中國飛行員受訓駕駛 I-16 呢

中島九七式戦闘機(Ki-27)Nate
[attach]46149[/attach]
[attach]46150[/attach]

日本戰機介紹

24 12
發新話題