發新話題

一個強悍的科技記者

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-4-2009 03:34 發表

咁要試下啦~
go go go go go~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 亞延 於 27-4-2009 01:23 發表

如果條褲過5百無花巧野我都覺得貴=-=
不過普通朱古力呀"快銀,DP,FC果啲短褲要九成似既我響SSP一百蚊內可以買到,就響黃金對面,我試過呃個FD響DP買佢信
快銀我有vip卡,買野搵我
唔記得8定85折

引用:
原帖由 HunterX 於 27-4-2009 03:32 發表

我覺得都幾o岩佢丫~~
我覺得都ok
等我又去朱古力度睇下先

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-4-2009 03:34 發表

咁要試下啦~
要試下我的粗獷
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 louisli 於 27-4-2009 10:34 發表

快銀我有vip卡,買野搵我
唔記得8定85折
等我睇岩野就搵你 ,平時我去開double poark同ssp間剪牌大陸貨幫襯

引用:
原帖由 亞延 於 27-4-2009 13:50 發表

等我睇岩野就搵你 ,平時我去開double poark同ssp間剪牌大陸貨幫襯
ssp有咩???系邊ka??

引用:
原帖由 亞mac 於 27-4-2009 14:58 發表

ssp有咩???系邊ka??
響黃金對面,佢間唔鐘都有剪牌野,門口啲衫好seven,但搵搵下就會有驚喜

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-4-2009 23:31 發表
原來重有大陸版
http://cn.engadget.com/2009/04/2 ... rter-003/2#comments
无敌兔+D3x+sigmaDP2+U2010+moleskine记事本+EF 85mm f/1.2+35mm f/1.4+70-200mm f/2.8+50/1.4+小竹炮+105VR+国家地理包+铱星卫星电话+the north face工装裤+国家地理背心+捷信碳素+thinkpadX301+wd 1TB硬盘+moto对讲机+4000毫安移动电池

估计这些背不动,所以还要一部segway,最好自己改装一个固定独脚架的装备

专业记者是这样地!!!

嘩...高人呀~!

引用:
原帖由 亞延 於 27-4-2009 01:23 發表

如果條褲過5百無花巧野我都覺得貴=-=
不過普通朱古力呀"快銀,DP,FC果啲短褲要九成似既我響SSP一百蚊內可以買到,就響黃金對面,我試過呃個FD響DP買佢信
今日半放假無聊行左去mk朱古力,唔見王子講o個d cargo褲

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-4-2009 01:30 發表

今日半放假無聊行左去mk朱古力,唔見王子講o個d cargo褲
呢期我無落朱古力唔知呀....再唔係行下DOUBLE PARK囉...FINGERCOXX果啲一定有

引用:
原帖由 亞延 於 30-4-2009 01:33 發表

呢期我無落朱古力唔知呀....再唔係行下DOUBLE PARK囉...FINGERCOXX果啲一定有
同買衫有關的地方我都唔知o係邊

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-4-2009 01:35 發表

同買衫有關的地方我都唔知o係邊
響朗豪無印樓上定樓下間"伊殊"入邊賣啲板衫褲

發新話題