發新話題

網上購物,真係要諗清楚先去落訂....

暫時要用貴野..........
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-4-2009 01:47 發表
暫時要用貴野..........
我都要搵D76..

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-4-2009 01:48 發表

我都要搵D76..
D76之外,manual有冇寫用邊種效果最好??

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-4-2009 02:01 發表

D76之外,manual有冇寫用邊種效果最好??
http://www.luckyfilm.com/chanpin/bw/SHD100.html
其實我都唔多明...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-4-2009 02:03 發表

http://www.luckyfilm.com/chanpin/bw/SHD100.html
其實我都唔多明...
嘩~!D曲線圖.....唔明...
推薦"乐凯HB-17或D-76",沖D-76冇死~!

附件

19-4-2009 02:37

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-4-2009 02:16 發表

嘩~!D曲線圖.....唔明...
推薦"乐凯HB-17或D-76",沖D-76冇死~!
D76買Kodak啦雖有...

引用:
原帖由 learngod86 於 19-4-2009 02:37 發表
我飱飱落海....
我要放d蝦仔落海!

影film... 燒銀紙
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-4-2009 02:40 發表

我要放d蝦仔落海!

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 Elf 於 19-4-2009 02:53 發表
影film... 燒銀紙
錢je... (聽打!)(講笑~)

買少盒易極都買到筒菲林,沖黑白...坐丁丁咁上下錢?

回復 26# 的帖子

2蚊沖相, 美金呀
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回復 27# 的帖子

放相唔止~
不過都係有限錢,36格頂多都係放2~3格相,
最重要係有一張實質的菲林在你手~

你無野呀話?
有無咁大個雪櫃 / 防潮櫃?

邊度可以買到160

發新話題