發新話題

CPG的誕生前傳~五一版聚~

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-4-2009 01:44 發表

我最近愈影愈有趣,最近開始飛燈影model,太好玩,遲d入多支燈玩下
你鍾意你的工作真好呢...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 01:45 發表

你鍾意你的工作真好呢...
工作時間配合自己的生活夜瞓晏起,交到野問題唔大,o係公司做咩基本無人會理,借機o個時識下d pr姐姐,又可以吹下水,出press 有model影同識下,又可以免費睇戲同打機(雖然在公司都無幾可開部機o黎打)

整體上,對於我o黎講係幾有趣的工作

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-4-2009 01:58 發表

工作時間配合自己的生活夜瞓晏起,交到野問題唔大,o係公司做咩基本無人會理,借機o個時識下d pr姐姐,又可以吹下水,出press 有model影同識下,又可以免費睇戲同打機(雖然在公司都無幾可開部機o黎打)

整體上,對 ...
如果人工高d就好啦可?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 02:05 發表

如果人工高d就好啦可?
兩睇的,其他書人工高d,但係都比人管得緊d

paul哥同我講有本軍事書想請記者,我都有d想去in下,不過,咁會放棄左好多而家有的甜頭
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-4-2009 02:08 發表

兩睇的,其他書人工高d,但係都比人管得緊d

paul哥同我講有本軍事書想請記者,我都有d想去in下,不過,咁會放棄左好多而家有的甜頭
你唔好去呀! 果d書話執就執! 你而家話哂都大公司,冇理由去既!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 02:12 發表

你唔好去呀! 果d書話執就執! 你而家話哂都大公司,冇理由去既!
我諗佢都唔係細,不過係國際的,唔知我咁的學歷得唔得je

http://www.kanwa.com/cindex.html

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-4-2009 02:19 發表

我諗佢都唔係細,不過係國際的,唔知我咁的學歷得唔得je

http://www.kanwa.com/cindex.html
漢和? 垃圾!
一個咁既不該平可夫你就已經可以唔洗諗入去做啦!
影女好過呀!!
http://www.tourtw.com/doc/1005/4/2/1/100542158.html?coluid=7&kindid=0&docid=100542158

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 02:21 發表

漢和? 垃圾!
一個咁既不該平可夫你就已經可以唔洗諗入去做啦!
影女好過呀!!
http://www.tourtw.com/doc/1005/4 ... amp;docid=100542158
入去的目的唔係為左去寫野,而係可以走多d 地方,睇多d野,有機會的都係希望可以走到去有衝突的地區

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-4-2009 02:31 發表

入去的目的唔係為左去寫野,而係可以走多d 地方,睇多d野,有機會的都係希望可以走到去有衝突的地區
漢和唔係呢d咁多野俾你做既東西囉...
佢地最叻只會上網copy人地d相,之後"九"吹.... 你睇下佢本野就明ga la!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 02:38 發表

漢和唔係呢d咁多野俾你做既東西囉...
佢地最叻只會上網copy人地d相,之後"九"吹.... 你睇下佢本野就明ga la!
佢點做,唔係我在意的野,可以走出去先係我想的野,如果國家地理雜誌請人都可以去八卦下得唔得

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-4-2009 02:41 發表

佢點做,唔係我在意的野,可以走出去先係我想的野,如果國家地理雜誌請人都可以去八卦下得唔得
總之做漢和就食硬屎...實冇得走出去...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 01:40 發表

我係真3萬...

不過影完好失落...
我同年年尾都入左部700=-=...
but....無時間影
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-4-2009 01:58 發表

整體上,對 ...
以前做電腦雜誌都係可以在公司打機,係成班編輯一齊lan打doom,勁正
又可以出街做訪問,有時又借d product返來試
係趕稿時趕到死死下

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 02:12 發表

每本書有唔同的採訪既~
軍事書可以去睇shot show喎

引用:
原帖由 louisli 於 24-4-2009 11:32 發表

每本書有唔同的採訪既~
軍事書可以去睇shot show喎
你覺得莊莊睇一大堆槍開心d,定係一大堆女開心d?
你覺得去shotshow拎一堆贈品開心d,定係去產品發佈會拎舊電器番來開心d?

發新話題