發新話題

想問?有咩 DC 仔好 ga??

引用:
原帖由 learngod86 於 29-4-2009 13:00 發表
DC"仔"....
Panasonic LX3 la.....
Fujifilm F200 EXR la.....

DC.....
Canon G10 la....
G10...我想掟爛佢...部野影極iso去到400已經起左陣霧係面..
d色又怪...黃色出介辣黃...WB又勁唔準..
而家重回收tim...

我部G10中到應呀個serial number
不過你用完G10唔會再想用其他DC
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 29-4-2009 14:52 發表
我部G10中到應呀個serial number
不過你用完G10唔會再想用其他DC
咁我又有性趣同olym的prosumer比較喎

引用:
原帖由 louisli 於 29-4-2009 17:23 發表

咁我又有性趣同olym的prosumer比較喎
我想要Sigma DP2~~~

回復 19# 的帖子

太慢太貴

引用:
原帖由 Elf 於 29-4-2009 20:05 發表
太慢太貴
你G10用咩setting?

FUJI F200啦, 水貨的話二千多幾十~
眼光光~

引用:
原帖由 learngod86 於 29-4-2009 13:00 發表
DC"仔"....
Panasonic LX3 la.....
Fujifilm F200 EXR la.....

DC.....
Canon G10 la....
豬狗好過豬實
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-4-2009 21:55 發表

豬狗好過豬實
係wor我都覺wor!

點解?
g10> 28mm, 擰擰EV +-, 夠晒

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-4-2009 22:00 發表

係wor我都覺wor!
隔離team測過咁講
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-4-2009 22:04 發表

隔離team測過咁講
出來d色水係G9正常好多wor!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-4-2009 22:12 發表

出來d色水係G9正常好多wor!
我個g9 自動對焦....好似出左事......><
同埋想問問 如果想整番部f717 有冇平靚正地方介紹????

LX3,皮套+波波view-finder~~~
我比較鍾意虛榮野,個樣型就得~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

Lx3 good good

發新話題