發新話題

想問?有咩 DC 仔好 ga??

引用:
原帖由 高!高!高! 於 29-4-2009 23:24 發表
LX3,皮套+波波view-finder~~~
我比較鍾意虛榮野,個樣型就得~

差個皮套je...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-4-2009 23:39 發表

差個皮套je...
皮相機帶都已經夠型~

睇中左條,不過$740.......
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 29-4-2009 23:42 發表

皮相機帶都已經夠型~

睇中左條,不過$740.......
Artisan ar?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-4-2009 00:34 發表

Artisan ar?
係~!夠唔夠虛榮,仲有冇虛榮推介~?

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-4-2009 01:01 發表

係~!夠唔夠虛榮,仲有冇虛榮推介~?
我覺得佢果d唔夠虛榮wor...
http://www.electricedge.com/gordy_s_straps/index.htm
整條呢d牌子都冇,先突出到自己係 hard-core RF友,唔會用潮牌,實用主義型d ma!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-4-2009 01:08 發表

我覺得佢果d唔夠虛榮wor...
http://www.electricedge.com/gordy_s_straps/index.htm
整條呢d牌子都冇,先突出到自己係 hard-core RF友,唔會用潮牌,實用主義型d ma!
都好wo~
可以去果d皮革精品店造一條,仲可以燒自己個名上去wo~!

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-4-2009 01:15 發表

都好wo~
可以去果d皮革精品店造一條,仲可以燒自己個名上去wo~!
咪係囉~~買果d,一撞款就即刻"數字"...

A&A 我都有條.. for leica, 配半皮套
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 30-4-2009 02:30 發表
A&A 我都有條.. for leica, 配半皮套
虛榮~虛榮~虛榮~虛榮~虛榮~虛榮~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-4-2009 13:44 發表

虛榮~虛榮~虛榮~虛榮~虛榮~虛榮~
算啦~~Bessa,虛咩榮呀~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-4-2009 14:01 發表

算啦~~Bessa,虛咩榮呀~
就係唔夠虛榮,先要用D虛榮野襯返吓,更加突顯虛榮~

回復 39# 的帖子

仲有個28mm VF.... 爽度直線上升

咁又得.. 得左~

引用:
原帖由 Elf 於 30-4-2009 16:06 發表

咁又得.. 得左~
原本係買佢.......
之後唔知點解睇吓睇吓買左Bessa......

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-4-2009 19:03 發表

原本係買佢.......
之後唔知點解睇吓睇吓買左Bessa......
無快門聲邊好玩架?

發新話題