58 1234
發新話題

想問?有咩 DC 仔好 ga??

引用:
原帖由 louisli 於 30-4-2009 19:15 發表

無快門聲邊好玩架?
都係~
既然都係玩具,咁當然要買個好玩嘅玩具啦~!
買左Bessa,先至有決心買返個沖鑵~
不過,依家又想買返LX3~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

得唔得~??
好似太幼~??

引用:
原帖由 mkiuhn 於 30-4-2009 19:58 發表

這就睇你想點影了

偂拍有快門聲、閃光燈就......
用M6 or樓下果D就冇快門聲啦~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-4-2009 19:50 發表

得唔得~??
好似太幼~??
自製扯皮條?
唔得喎,好肉下...

M3都無架喎... DSLR咪大聲囉
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 louisli 於 30-4-2009 21:40 發表

自製扯皮條?
唔得喎,好肉下...
我覺得幾型wor!~ d妹妹仔鍾意呢d手作野!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-5-2009 01:24 發表

我覺得幾型wor!~ d妹妹仔鍾意呢d手作野!
"妹妹仔鍾意"係最重要嘅~!

引用:
原帖由 高!高!高! 於 1-5-2009 02:25 發表

"妹妹仔鍾意"係最重要嘅~!
你揹條leica/Artisan人地都係覺得普通野,你揹條完全唔同樣既就突出好多啦~~
重要係RF機...真係唔吸引都難!

回復 54# 的帖子

點晒啦~!
理想達到~!!

引用:
原帖由 高!高!高! 於 1-5-2009 02:33 發表
點晒啦~!
理想達到~!!
高兄你既浪子才氣,英偉外表,手執Bessa R2,皮革的機帶加上Bessa的優雅外表....嘩...簡直係少女殺手!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-5-2009 02:39 發表

高兄你既浪子才氣,英偉外表,手執Bessa R2,皮革的機帶加上Bessa的優雅外表....嘩...簡直係少女殺手!

地球為我而轉吧~!!

回復 50# 的帖子

你個用詞跟我女友用嘅一樣......
我覺得個結攪到好怪~
要想想辦法攪攪佢~

58 1234
發新話題