發新話題

一個強悍的科技記者

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-4-2009 21:30 發表

型格d~潮d~~斯文d~~~
好似5.11o個d??
有無d咩相可以睇下??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-4-2009 21:39 發表

好似5.11o個d??
有無d咩相可以睇下??
你去chocolate睇下啦~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-4-2009 21:42 發表

你去chocolate睇下啦~~
邊度o黎ga,我3唔知o係邊,係唔係o係南洋ga
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-4-2009 21:47 發表

邊度o黎ga,我3唔知o係邊,係唔係o係南洋ga
.....你邊度人士?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-4-2009 21:53 發表

.....你邊度人士?
戰地的人,用難民身份定居香港

回復 78# 的帖子

朗豪坊就有間

引用:
原帖由 anjhl 於 26-4-2009 23:31 發表
朗豪坊就有間
除左架生鋪之外,我唔識行其他地方

回復 82# 的帖子

朗豪坊都有好多架生,有SONY SHOWROOM

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-4-2009 21:39 發表

好似5.11o個d??
有無d咩相可以睇下??
5.11比較硬身,可能model唔同有唔同效果
我頭兩次著到膝頭損左

引用:

好似5.11o個d??
有無d咩相可以睇下??
google可以搵cargo pants
淘寶就搵"工裝褲"

引用:
原帖由 louisli 於 26-4-2009 23:40 發表

5.11比較硬身,可能model唔同有唔同效果
我頭兩次著到膝頭損左
我有諗過5.11褲o係膝頭位加護膝墊,不過似乎好貴

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-4-2009 23:46 發表

我有諗過5.11褲o係膝頭位加護膝墊,不過似乎好貴
唔怕既,頭一兩幾次貼住膠布先,洗多幾次軟身左就舒服好多

引用:
原帖由 louisli 於 26-4-2009 23:58 發表

唔怕既,頭一兩幾次貼住膠布先,洗多幾次軟身左就舒服好多
見18/f 200有條都想入2條

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-4-2009 21:53 發表

.....你邊度人士?
呢條友真係似乎唔買衫架喎
你個SIZE買兩邊袋既長短褲都應該係幾好睇,再唔係落菜街果間朱古力睇下囉
再唔係落左單奴都搵到條啦

引用:
原帖由 亞延 於 27-4-2009 00:11 發表

呢條友真係似乎唔買衫架喎
你個SIZE買兩邊袋既長短褲都應該係幾好睇,再唔係落菜街果間朱古力睇下囉
再唔係落左單奴都搵到條啦
我淨係識去g2k 買老西,其實衫褲,唔係著到爛,我都唔會買,除非係war game衫,唔係我都唔會入over300一件/條的衫褲

(我有d有好一部分衫都著左7-8年)

發新話題