25 12
發新話題

睇得外國野多, 不如睇吓我國出品!

睇得外國野多, 不如睇吓我國出品!

係一個國內網站見到, 想同大家分享吓

冇姿勢、冇實際。
中國真係...好鬼老土~
Kurtzns

引用:
原帖由 tonyjaa 於 19-5-2008 10:51 PM 發表
冇姿勢、冇實際。
中國真係...好鬼老土~
打德爆甲就得~

引用:
原帖由 jeffreywo 於 19-5-2008 22:55 發表

打德爆甲就得~
呢樣又真wow..............

咩年代

有姿勢果d你睇唔到姐....
果支咪係最輕的重機槍@@

67-1式和67-2式重輕兩用機槍
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

唉....點解要咁呢....好似好富強又太空又盛,但係D兵個樣十足十民兵咁....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-5-2008 23:16 發表
唉....點解要咁呢....好似好富強又太空又盛,但係D兵個樣十足十民兵咁....
這是不拘小節
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 21-5-2008 23:37 發表

這是不拘小節
還是藏兵於民?

Pic 3,4,7, 9, Officer Cadets

Two majors and Cpls in pic 4, I think they are instructors to the Cadets.

回覆 #2 tonyjaa 的帖子

C兄又唔好禁講,槍係舊但好用,成日聽到M4無料到,唔掂,有無聽過56式(國狗AK47)無料到,唔掂呀!雖然果樣真係好Out!

引用:
原帖由 ranger_hk 於 22-5-2008 23:23 發表
C兄又唔好禁講,槍係舊但好用,成日聽到M4無料到,唔掂,有無聽過56式(國狗AK47)無料到,唔掂呀!雖然果樣真係好Out!
咁又係呀!!舊但好用,吹佢唔脹...................

就好似菲林機 同 數碼機咁

25 12
發新話題