51 1234
發新話題

網上購物,真係要諗清楚先去落訂....

網上購物,真係要諗清楚先去落訂....

真係...訂得太多...

團購.....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

咁多?自用嗎?

....自用呀....

好少姐....
(120好快掃晒....放心... )

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 18-4-2009 11:08 發表
好少姐....
(120好快掃晒....放心... )
係lor...我今日已經要影一兩筒160...

就係lucky~??
自卷Tmax平d,定lucky平d~??
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

嘩,加埋幾錢?

引用:
原帖由 高!高!高! 於 18-4-2009 14:05 發表
就係lucky~??
自卷Tmax平d,定lucky平d~??
lucky好似十蚊,自卷Tmax 起碼廿五..

引用:
原帖由 ZaMaR 於 18-4-2009 14:07 發表
嘩,加埋幾錢?
幾百掛...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 18-4-2009 23:46 發表

lucky好似十蚊,自卷Tmax 起碼廿五..
睇到小小資料,
乐凯 SHD 400實際得250..........
雖則自沖可以推,
但係我原意係買400,需要時推800沖,
250推到800.......係唔係推得太多?!

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-4-2009 00:09 發表

睇到小小資料,
乐凯 SHD 400實際得250..........
雖則自沖可以推,
但係我原意係買400,需要時推800沖,
250推到800.......係唔係推得太多?!
咁...100呢?會唔會得80?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-4-2009 00:11 發表

咁...100呢?會唔會得80?
足100~!
但係反而Tmax 100得64....
http://www.cnphotos.net/daohang/syqc/jiaojuan-19.htm

其實可以少少under都幾好既....可能

51 1234
發新話題