17 12
發新話題

蘇屋村 - Goodbye but Goodbye

蘇屋村 - Goodbye but Goodbye

Minolta Dynax 9
Minolta AF50 f/1.7
Fujifilm Reala 100

附件

15270018 (Large).jpg (215.77 KB)

22-4-2009 19:16

15270018 (Large).jpg

15270017 (Large).jpg (78.8 KB)

15270017 (Large).jpg

15270029 (Large).jpg (71.33 KB)

15270029 (Large).jpg

15270030 (Large).jpg (192.69 KB)

15270030 (Large).jpg

15270031 (Large).jpg (118.63 KB)

15270031 (Large).jpg

15270032 (Large).jpg (144.9 KB)

15270032 (Large).jpg

本帖最近評分記錄
  • 阿芝 金錢 +10 謝謝分享阿!=) 23-4-2009 15:51

菲林?

sorry,冇睇字就覆左

引用:
原帖由 anjhl 於 22-4-2009 19:41 發表
菲林?

sorry,冇睇字就覆左
係呀

我都未沖.....
但係我影得好小.....
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 22-4-2009 22:00 發表
我都未沖.....
但係我影得好小.....
我半筒咪仲少

嘩...我呀!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-4-2009 23:07 發表
嘩...我呀!
你d相~?

引用:
原帖由 高!高!高! 於 22-4-2009 23:35 發表

你d相~?
影到我~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-4-2009 23:37 發表

影到我~
可能係你擋住louisli影相~ ( )

引用:
原帖由 高!高!高! 於 22-4-2009 23:54 發表

可能係你擋住louisli影相~ ( )
下一張就係我一腳伸開佢

最鍾意係第一張 加埋個巴士車身廣告...
真係......
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 23-4-2009 15:52 發表
最鍾意係第一張 加埋個巴士車身廣告...
真係......
果下真係得幾秒,見到架巴士經過即舉機影
可惜就唔到角度影埋蘇屋村三個字

引用:
原帖由 louisli 於 23-4-2009 15:57 發表

果下真係得幾秒,見到架巴士經過即舉機影
可惜就唔到角度影埋蘇屋村三個字
可遇不可求~
1號相真係幾得,4號相又好屋村~

好靚呀!!!!!!
好有feel!!!!!

第一張架巴士既廣告.......

我鐘意架單車果張
想問下如果係數碼機用電腦後製的話,點做到呢種顏色效果?

17 12
發新話題