49 1234
發新話題

CPG的誕生前傳~五一版聚~

CPG的誕生前傳~五一版聚~

大家仲記得嗎
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

點會唔記得呢, 我就果日迎娶R8......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 23-4-2009 22:55 發表
點會唔記得呢, 我就果日迎娶R8......
  uncle 你部R8點丫

無我

引用:
原帖由 louisli 於 23-4-2009 23:00 發表
無我
你太多口亂食野之過

果時我仲係短頭髮

引用:
原帖由 ZaMaR 於 23-4-2009 23:53 發表
果時我仲係短頭髮
係你果時重有錢剪,重有閃光...

回復 1# 的帖子

我響英國.....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 00:23 發表

係你果時重有錢剪,重有閃光...
記埋D無謂野...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 24-4-2009 01:13 發表

記埋D無謂野...
err....

一年前相機都無,一年之後shutter過3萬
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-4-2009 01:24 發表
一年前相機都無,一年之後shutter過3萬
我係摸完atm部5D之後個幾月,就.... 而家都係兩萬幾shutter..

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 01:25 發表

我係摸完atm部5D之後個幾月,就.... 而家都係兩萬幾shutter..
其實我個shutter 數應該係過4萬,之前借過比digi同事去影渣打馬拉松,我自己應該3萬近尾
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-4-2009 01:37 發表

其實我個shutter 數應該係過4萬,之前借過比digi同事去影渣打馬拉松,我自己應該3萬近尾
我係真3萬...

不過影完好失落...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-4-2009 01:40 發表

我係真3萬...

不過影完好失落...
我最近愈影愈有趣,最近開始飛燈影model,太好玩,遲d入多支燈玩下

49 1234
發新話題